”Jag litar på er, Sverige”

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Foto: bildbyrån
SPEL

Dagens bästa spel 4 september.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Dagens mest troliga vinnare är utan tvekan Tyskland mot ett ganska tamt och tråkigt Italien. Raka ettan finns till 1,20, men jag spelar handikappspelet – 1 mål till runt 1,60 i odds. Det handlar om klasskillnad mellan lagen och tyskorna gör snabbt 2–0 och kan sedan defilera hem kvartsfinalen.

DAGENS DRAG

Dagens bästa spel är troligen MyPa hemma mot JJK. JJK är svagt och bli ännu sämre då laget har två tunga avbräck. Både lagkaptenen Christian Sund samt duktige yttermittfältaren Mika Lahtinen är avstängda. Ettan går att spela till 1,75. Jag lirar på Timrå igen. Slår Brynäs.

DAGENS AVSLAG

Det finns risk för oväder i kväll och därmed blir flera av friidrottsgrenarna i Bryssels Golden League-gala chansartade. Så se upp med för stora favoriter i teknikgrenarna.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

5 Lundås Emelie fullföljde bra i det V75-lopp som vanns av Järvsöfaks senast och det var många bra kallblod med i det loppet. I?dag ser det enklare ut och att hon kan anfalla från kön passar henne perfekt. I spets brukar hon inte trivas och V65-3 vinner hon enkelt.

DAGENS DRAG

Kan ”Lill-Bergharn”, Niklas Westerholm hålla ledningen med 1 The Champ är segern klar i lopp 8, V5-5 på Bergsåker. Senast fick han gå en rejäl repa sista 600 på en smetig bana och sista 100 tröt krafterna. Bara en seger i år så här långt men så här bra läge på seger har han inte haft på länge.

DAGENS AVSLAG

Jag testar med att steka 3 DJ.Seabrook i V65-5, DD-1. Han kan få svar invändigt av 1 Days of Glory och då kanske han kan torska. Får han ledningen vinner han men jag tror att Jansson svarar ut favoriten.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Belgien är efter par mörka år tillbaka på allvar, och det gäller framför allt på U21-nivå. Kommer att slå stackars Malta, trots bortaplan. 1,30 duger. Även Finlands småknattar lär få en jobbig afton. Hollands U21-grabbar är redan stjärnor, något grabbarna i vårt östra grannland aldrig blir.

DAGENS DRAG

Spelar man med hjärtat brukar det inte dröja innan det är ebb i portmonän. Men när både hjärtat OCH hjärnan säger samma sak brukar succén ligga framför fötterna. Sveriges damer ska bara slå ett vingklippt Norge i kvällens kvartsfinal. Jag litar på er, Schelin, Asllani och Svensson?...

DAGENS AVSLAG

Derby på Majavallen i Lindsdal och ryktet säger att planen blir svårbemästrad efter allt regnande. Nybro behöver poängen mest, men Lindsdal kan bäst. Avslag på 1,45.

Tobias driver sajten rekatochklart.se.