”Peking vinner derbyt”

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Foto: bildbyrån
SPEL

Dagens bästa spel 7 september.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det är en sak att slå ut ett viljelöst svenskt landslag – det är ett helt annat att möta ett gäng mästare. Nu tror jag att Norges resa i EM tar tvärstopp. Tyskland är för stabilt, för pålitligt för att rubbas. Laget lär ta ett nytt guld – jag ser faktiskt inget direkt hot. Ettan spelas till 1,36 hos Unibet.

DAGENS DRAG

Det finns väldigt lite av spelvärde i?kväll. Det jag finner klart mest spelvärde i är att Ängelholm slår Qviding med två eller fler mål. Bet365 ger hela 3,60 för det spelet och det är intressant. ÄFF är starkt hemma och det kan mycket väl lossna för Mattias Adelstam igen.

DAGENS AVSLAG

Valsta Syrianska är ett lag jag gillar och ofta lyfter fram här i panelen. Men i?dag står jag över. Laget har inte sett lika vasst ut på slutet och gästande Västerås SK är på klar uppgång. Jag nobbar ettan till 1,65.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

8 Amour Ami i DD-2 är i stort sett redan i mål. Robert Berghs sjuåring möter i stort sett inget och får skämmas om han förlorar. På lunchen är 4 Lemond i V4-4 den bästa spiken. Kari Lähdekorpis danska har övertygat på slutet. Hon är stark, speedig och startsnabb. Toppchans till tredje raka.

DAGENS DRAG

1 Buddy Ås i DD-1 borde vinna från sitt fina läge och därmed är min dubbel i? kväll rak, det blir 1–8. Buddy Ås skrällvann ett Fredagsflex-lopp senast efter en fin resa i rygg på ledaren. Han avslutade rappt med 1.11,5 sista 500 och var faktiskt klart bra. Lunchskrällen kan vara 3 X.Eden i V4-3.

DAGENS AVSLAG

3 Natural Disaster i V4-2 blir troligen mycket spelad. Han kan en hel del men har inte startat på länge, formen är diffus och brukar heller inte fungera i loppen särskilt ofta. Honom plockar jag bort.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

För bara en vecka sedan var allt upplagt för Kristianstad. Men hastigt och lustigt så har skåningarna slarvat bort det gyllene försprånget och i och med gårdagens poängtapp mot jumbon Lindome givit Öster slagläge om seriesegern. Kan Öster bomma hemma mot Sylvia? Knappast! Liras till 1,40!

DAGENS DRAG

Jag småskrattar fortfarande efter bankbesöket då ”Peking” i våras slog Åtvidaberg i bortaderbyt till fyra gånger degen. ”Bara” 2,40 i?dag men jag tvekar inte. Storpubliken på Idrottsparken lyfter fram sitt lag till en livsviktig trepoängare. Bamberg avgör? En näve polletter på hemmaseger.

DAGENS AVSLAG

1–1 mot Valsta Syrianska följdes upp med 7–1 på Arameiska Syrianska. Enköping verkar uppenbarligen fungera relativt bra just nu. Under 2,00 på Brage känns kallt.

Tobias driver sajten rekatochklart.se.