”Albanien tar poäng mot Danmark i kväll”

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Foto: bildbyrån
SPEL

Dagens bästa spel 9 september.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vi har en riktig kanondag framför oss. Färöarna är inte riktigt så uselt längre. Men när laget i kväll saknar tre ordinarie kuggar (avstängda) ska laget inte mäkta med Litauen på hemmaplan. Odds: 1,40. Israel kör över Luxemburg (1,15). Grekland måste vinna. Spelas till 1,45.

DAGENS DRAG

Dagens bästa spel lirar jag i Tobaksbutiken. Sverige har harmoni, är ett lag som drar åt samma håll och vill ösa in mål på Malta. Jag kan nästan ta gift på att vi vinner med mer än två mål mot Malta. Oddset på det är fina 1,87. Albanien tar poäng mot Danmark! 1x till 2,30. Paraguay till 3,35.

DAGENS AVSLAG

… Ja listan på spelvärda spel kan nästan göras hur lång som helst. Tror även på lag som Portugal och England. Men avslag var det ja. Ett lag som jag ­avstår spel på är Ukraina – Vit­ryssarna är bättre än ryktet.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

7 Iceland i V64-3 måste få svårt att förlora den här gången. Senast fick han gå i dödens mot eliten och vann ändå. Nu släpps han till spets och sen är det klart. Stenhårde spurtaren 10 Alvena Pampas i V64-2 är ett kul drag och en fräck spik. Senast avslutade han strålande i spåren sista 800.

DAGENS DRAG

12 Simb Ruby (V64-1) flög lågt efter sen lucka senast, kan skrälla trots spåret. 8 Nydalens Isabelle (V64-4) imponerade senast när hon krossade allt från dödens och är ett hett segerbud. 3 Blue Rock passas i DD-1, formen är kanon. 7 Noras Bean i DD-2 kan vissla förbi över upploppet.

DAGENS AVSLAG

Synd att 3 Lavec Kronos ströks i V64-6. Nu lutar det förstås åt att kanonen 9 Nu Pagadi tar hem spelet; duellen a la Maharajah/Yield Boko uteblir och det bäddar inte för någon annan heller.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

9 Nu Pagadi (V64-6) har imponerat stort på sistone och ser lysande ut för dagen. Stig H:s stjärna är nog landets näst bästa fyraåring och trots ett halvtrist läge har han toppchans. Erik Adielsson kör sig tidigt till ledningen och sedan så kan ingen slå honom. En bra spik.

DAGENS DRAG

4 Recos Lady (V64-1) spurtade mycket vasst senast och visade fin form efter en tids formsvacka. Recos Lady är en mycket kapabel häst som kan öppna snabbt bakom bilen. 4 Klondike B.B. (V64-2) såg väldigt fin ut senast som fastlåst. Är på väg uppåt i form och blir farlig med rätt resa.

DAGENS AVSLAG

6 Global Lexicon (V64-4) tycker jag saknar det rätta trycket. Som hårt betrodd väljer jag att rata honom. 7 Noras Bean (V64-6) blir inte favorit men får alldeles för mycket streck. Från ett svårt läge kan han aldrig slå Nu Pagadi.

ARTIKELN HANDLAR OM