”Tyskland vinner EM”

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Foto: ulf höjer
SPEL

Dagens bästa spel 10 september.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Jag fortsätter att spela på Tysklands damer i EM – det har varit vinstgivande. Även om tyskorna inte alltid imponerar så vinner de alltid till slut. Ganska skönt med sådana lag för en lirare. Slår tillbaka England till 1,40 hos flera av de utländska bolagen. Lemgo kan spelas till 1,33.

DAGENS DRAG

Utbudet är väldigt fattigt i dag och det kan vara läge att vila plånboken. Det är redan premiär i den finska hockeyn och där har jag hittat ett vettigt spel: Kärpät borta mot ett svagt SaiPa. SaiPa tippas bli tokjumbo, medan Kärpät ska utmana om guldet. Tvåan tippas till 1,92 hos Expekt.

DAGENS AVSLAG

Träningsmatcherna i ishockeyn känns väldigt kalla spelmässigt den här gången. Jag väljer att avstå spel på samtliga – det kommer bättre speldagar.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Bra inne på pengarna och dessutom ett perfekt läge med en startsnabb häst att välja om han ska köras i spets eller släppa. 2 Hadtownsline (V65-5, DD-1) är så snabb att han tar ledningen om kusken vill men över full distans tror jag att han körs i rygg på ledaren och utnyttjar open stretch.

DAGENS DRAG

Återigen har 8 Versace Boko dragit ett uselt spår men nu är det lite enklare emot. Han är startsnabb och med Calle Lindblom i sulkyn räknar jag med ett offensivt upplägg då flera av favoriterna ägnat sig åt galopp den senaste tiden. Strecka 8 Versace Boko i V5-5, lopp 8 på Örebro.

DAGENS AVSLAG

Klassiskt hockeymöte mellan Leksand och Brynäs. Att de spelar i Långshyttan kanske inte är så klassiskt. Brynäs som elitserielag är favorit men se upp, Leksingarna lär vara motiverade och favoritoddset i fara.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Finska mästarna JyP har fått behålla fjolårstruppen och har bara värvat SaiPas Janne Virtanen. Det är så klokt att jag blir tårögd. Tror inte att man förlorar hemmapremiären mot KalPa. Jag kör dock med både livrem och hängslen. Spelar trygga 1X till sköna 1,50. Bra ränta det!

DAGENS DRAG

Jag är 100-procentig vad gäller golfen i den där spalten så vi fortsätter i de vinnande golfskorna. Rory Sabbatini är en sevärd golfare just därför att bollarna kan hamna lite var stans, en sämre dag och rymdstationen ISS ligger illa till. Lirar Justin Leonard till 1,90 hos Svenska Spel.

DAGENS AVSLAG

Blues har tappat flera tongivande spelare inför den här säsongen och jag är väldigt osäker på var laget står. Pelicans är och andra sidan inget höjdargäng men 1,65 känns lågt. Pass.

Tobias driver sajten rekatochklart.se.