”Hockeypremiär – se upp för bräckliga favoriter”

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Foto: ap
SPEL

Dagens bästa spel 11 september.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Friska Viljor kan för dagen döpas om till Sjuka Viljor. Bara fem spelare kom till träningen i går. Men förbundet vägrar flytta ödesderbyt borta mot Anundsjö i dag på grund av att läkarintyg saknas. 1,75 är taget varje dag i veckan för ettan med tanke på läget i Sjuka Viljor.

DAGENS DRAG

Fortuna Düsseldorf är på uppgång i det tyska seriesystemet. Har ett intressant lag med spelare som ryssen Dmitri Bulykin och brassemittbacken Anderson (lån från Bayer Leverkusen). Möter nu Augsburg som har sin mittbackskapten, Mörhle, avstängd. Kul etta till 2,55.

DAGENS AVSLAG

Det kom flera tunga skrällar när den finska hockeyn hade sin premiäromgång i går. I kväll är det den schweiziska ligans tur att ha nedsläpp – se upp för bräckliga favoriter.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Även om åttondespår inte är bra tror jag att Björn Goop tycker det är bättre än tio och tolv som han haft med 8 Viduka Boko på slutet, Nu behöver han inte runda fältet som han gjort vid två raka segrar utan nu sänder han framåt direkt när bilen släpper fältet och vinner V4-3, LD-2.

DAGENS DRAG

Fem gånger pengarna på draget i går, Versace Boko som vann från dödens. I dag är det 1 Asterix Tooma som suttit i rygg på ledaren i de två senaste loppen som jag hoppas ska spetsa och svara ut favoriten och sedan vinna V65-5, DD-1.

DAGENS AVSLAG

Kenta Johansson är tillbaka i Lugano där han gjorde succé som spelare och det blir säkert succé som tränare också. I debuten möter favorittippade Lugano Ambri och det är ett derby med HETA känslor. Stå över favoritoddset.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Svenska Spel erbjuder 22 objekt i dag men hur jag än vänder och vrider på matcherna så finner jag inget som kan klassas som säkert. Utsikten är dock klassen bättre än Skärhamn och borde ha bra chans till 1,60. Kloten är vassare än Rapperswil. Finns till 1,65. Helt ok.

DAGENS DRAG

Jag kommer själv troligen att avstå spel i dag då utbudet känns iskallt. Men ett tänkbart spel är Borås hemma mot Bofors – ettan känns sund. Värmlänningarna går en tung säsong till mötes och är nog numret för litet i det här genrepet. Allt över 1,80 känns okej. Men inte mer.

DAGENS AVSLAG

Som ni förstår så ger jag ett rött sken på nästan hela fredagslistan. Det kommer betydligt bättre dagar framöver och mitt tips är att hålla i polletterna och invänta bättre tider.

Tobias driver sajten rekatochklart.se.