”Jag tror hårt på Fiorentina”

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Foto: AP
SPEL

Dagens bästa spel 13 september.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Jag skrek ut Fiorentina som säker för två veckor sedan. Då vann Viola utan att glänsa med 1–0. Nu tror jag åter hårt på laget – Vargas, Gilardino och Jove­tic sänker ett svagt Cagliari till hyggliga 1,57. Udinese spelas till 1,67.

DAGENS DRAG

Jag tror jag nöjer mig med den säkra italiendubbeln i dag till 2,60 i odds. Andra drag då? Atalanta har två raka 0–1-förluster. Men har spelat helt okej och snart måste Sampdorias målvakt Castellazzi ha en dålig dag. Ettan liras till 2,50 hos Expekt.

DAGENS AVSLAG

Sylvia skrällde mot Öster senast. Läge för hybris nu när ett desperat Lindome kommer på besök. Saknar dessutom Andreas Haglund som spelar med IFK Norrköping i helgen. Avstå.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Tre varv passar perfekt för 9 Permit du Pommeau (Bollnäs, V4-4) som har fransk pappa och nyligen vann över samma distans. Skellefteå slår Björklöven i en träningsmatch där Lövens spelare inte vill bli skadade inför premiären.

DAGENS DRAG

Dragen sitter som en smäck just nu, fem gånger i torsdags på Versace Boko och sju gånger i fredags på Asterix Tooma. Vad 7 Premier League ger i dag vet jag inte men jag är övertygad om att han har en bra chans att vinna lopp 8, V5-4 på Bollnäs.

DAGENS AVSLAG

HV 71 är i mina ögon ett av de starkaste lagen i år men därmed inte sagt att man vinner träningsmatchen mot LHC. Oddset för hemmaseger är för lågt och jag står över lir på en av mina guldfavoriter.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

5 Magic Rex (Bollnäs, ­V5-1) är en treåring som börjat karriären på ett bra sätt. Han är snabb ut och borde ta sig till ledningen i ett tidigt skede. Svårslagen. 9 Permit du Pommeau (V4-4) har bra chans till andra raka segern.

DAGENS DRAG

12 Muskot (V4-2) hade en fin säsong som treåring men har inte fått till det i år. Muskot är mycket spurtstark och då det ser ut att bli tempo kan hon fälla samtliga över upploppet. Ett roligt streck.

DAGENS AVSLAG

7 Premier League (V5-4) har varit riktigt bra på sistone. Står dock svårt till i detta lopp och riskerar att hamna på vingel då det finns flera startsnabba hästar innanför. Ingenting för mig.