”Spela väldigt försiktigt på omotiverade storfavoriter”

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Foto: ap
SPEL

Dagens bästa spel 17 september.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vi har på nytt en riktigt fin speldag. Ventspils gör ingen glad ens hemma i Lettland. Måste få problem med ett ursinnigt och upprört Hertha Berlin. Stark etta till 1,35. Levski Sofia är svagt och har två bra kuggar avstängda. Villarreal spelas till 1,20 och 1,62 (-1 mål).

DAGENS DRAG

Fulham slog Everton ­senast. Men nio av de elva som startade den matchen ­lämnas kvar hemma när ”reserverna” beger sig till Sofia. CSKA har toppform och är urstarkt hemma. 2,95 för ettan tycker jag är ett kanonspel! Kollega Holm skriker så högt att även jag kliver in på Bollnäs.

DAGENS AVSLAG

Spela försiktigt på omotiverade megafavoriter i Europa League. Jag tänker på lag som Lazio (1,35) som knappast matchar småslitna spelare i kväll. Salzburg kan sno åt sig en skrällpoäng.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

3 Double Pearl har verkligen varit bra på slutet och de insatserna gör att jag tror att hon får överta ledningen i V65-6, DD-2. Från den positionen ska hon ha mycket bra segerchans.

DAGENS DRAG

Både 4 Fancy Vacation och 7 Production är väldigt snabba ut och jag förväntar mig att det blir en snabb öppning på V65-5, DD-1, och förhoppningsvis blir den utdragen. Det skulle gynna 2 Rocky Race som efter två bra insatser i tuffa gäng har ett perfekt smygläge för skräll.

DAGENS AVSLAG

V65-1 är ett riktigt råttbo där nästan vem som helst kan vinna. Ingen av favoriterna känns starka nog att hålla i handen utan här gäller det att måla på så många streck som möjligt.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Bröderna Abbot flyttade till Norrbotten, Kenny Jönssons rygg sa nej och då förstod även Mathias Tjärnqvist att skeppet redan hade sjunkit och packade trunken och försvann han också. Om Rögle har fyllt de luckorna? Nej! Ett laddat Färjestad kommer att göra kaffeved av skåningarna till härliga 1,60.

DAGENS DRAG

DING DONG! Hör ni klockorna slå för veckans bästa odds? Vi tackar Svenska Spel för att de plockat ut Bollnäs–Broberg som spelbart objekt i dag. Dessutom hemmaseger till 1,70! Broberg kommer till spel utan Nygren och Fryklund och ska inte ha skuggan av en chans.

DAGENS AVSLAG

Everton övertygar inte helt men är i dag nedtryckt i låga 1,50 hemma mot grekerna. För lågt i mina ögon och jag koncentrerar dagens insats på de två nämnda matcherna ovan.

Tobias driver sajten rekatochklart.se