”Därför avstår jag spel på Arsenal och Liverpool”

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Foto: ap
SPEL

Dagens bästa spel 22 september.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Jag gillar det jag ser av Sevilla. Har tre bra matchvinnartyper i Negredo, Fabiano och Kanoté. I söndags fick jag fina 2,20 mot Osasuna nu får jag nöja mig med måttliga 1,50. Ändå helt okej eftersom halvmätta Mallorca kommer på besök. Även Torino spelas igen. Odds: 1,50.

DAGENS DRAG

Jag fortsätter att spela på samma lag som jobbades in i helgen. Tänker på Peterborough som kan vara dagens bästa spel till goda 3,15 hos Bwin. Newcastle prioriterar inte Ligacupen och kommer att lufta många juniorer. ”Peter”, som är klart underskattat, ska starta med en stark elva.

DAGENS AVSLAG

Kolla noga förutsättningarna i Ligacupen. Lag som Liverpool, Arsenal och Stoke byter i princip ut hela startelvan. Men nu kan lagen vinna ändå eftersom oftast motståndet också vilar slitna spelare. Så plugga på.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Malmö Redhawks hade en bra försäsong men i starten av hockeyallsvenskan har det gått tyngre. Suddentorsk mot AIK och sedan förlust hemma mot Mora. Jag tror inte att de plumpar igen och 1,70 på seger för en av seriefavoriterna är bra då de möter Sundsvall.

DAGENS DRAG

1 Star Gwen i V65-3 vet jag att tränare Henrik Larsson tycker bra om och att hon har en bra potential. Men senaste tiden har det bara varit galopper. Hon räds ingen av dagens konkurrenter och kan bara Fredde B få henne felfri borde hon ha bra chans att vinna.

DAGENS AVSLAG

12 Leffe Blanche var riktigt bra när han avfärdade Jaded senast. Nu är det helt annorlunda förutsättningar. Förra gången spetsade och vann medan han den här gången måste runda hela fältet i V65-5, DD-1. Det går inte.

GLENN STRÖMBERG

DAGENS SÄKRA

Torino–Padova 1 (1,50) Torino har bästa laget här och ska gå upp i serie A igen. Man har vunnit sina två hemmamatcher, och man har en bra tränare. Padova är inte utan chans, men ska förlora den här matchen. Jag tycker att 1,50 är ett bra och spelvärt odds.

DAGENS DRAG

Piacenza–Salernitana 1 (1.80). Salernitana har förlorat alla sina fem första matcher i serie B och målskillnaden är 2–11. Inte bra. Piacenza är ett stabilt serie B-lag som nosar på serie A med jämna mellanrum. 1,80 är riktigt bra betalt. Visserligen är serie B målsnålt, men 1–0 räcker.

DAGENS AVSLAG

Santander–Barcelona 2 (1,33). Det oddset på en bortamatch – nej, det avstår jag. Jag förstår visserligen oddset då det handlar om världens bästa lag, men Santander klarade kryss borta mot Atletico och slog Malaga borta senast.

ARTIKELN HANDLAR OM