– Horribelt att se Dif som favoriter

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Foto: bildbyrån
SPEL

Dagens bästa spel 24 september.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Elfsborg är piskat att vinna i dag – annars kan laget vara nio poäng efter AIK. Jag tror Boråslaget tar snabb revansch från fiaskot i Malmö. Det får ett formlöst BP sota för. Ettan går att spela till runt 1,30. HV 71 har redan tempot i benen. Tar andra raka till 1,65.

DAGENS DRAG

Jag hittar få spelvärda drag – det bästa är kanske att vara med och hugga på Svenska Spels nya satsning Power Play. Känns fräscht och kul. Lången då? Malmö FF har kommit igång på allvar. Äntligen... Gefle dras med massor av skador och är formlöst. Vettig tvåa till 2,35.

DAGENS AVSLAG

Jag tycker Juventus har blivit en för stor favorit borta mot Genoa. Det här är en av säsongens tuffaste bortakamper för ”Juve” och jag tror laget är helnöjt med en poäng. 2,05 för tvåan rör jag i alla fall inte.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Efter Elfsborgs bottennapp mot Malmö så tapade de viktig mark i guldstriden. De har inte råd att ge bort fler poäng om de vill vara hänga med i kampen SM-guldet. BP har efter förlusten mot Dif dragits in i bottenträsket och tar sig inte därifrån i dag då Elfsborg vinner, 1,30 duger.

DAGENS DRAG

För ovanlighetens skull gav sig 1 Hoity Toity Face ifrån ledningen senast. Nu har hon perfekt läge i V65-6, DD-2 att spetsa och då också anföra fältet hela vägen hem. Det är några snabba utvändig som utmanar om ledningen men om de inte kör får hårt om spetsen vinner Hoity Toity Face.

DAGENS AVSLAG

Även om man på förhand tycker sig ha en bild av hur de inledande matcherna i Elitseriehockeyn ska sluta råder jag att vänta någon eller några omgångar. Premiärmatcher speglar inte alltid sanningen då mycket annat spelar in.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Jag skulle mycket väl kunna kopiera förra torsdagens text angående Färjestad–Rögle. Men konstaterar bara att Jesus knappast gick på vatten och att Rögle inte är i närheten av poäng i FBK:s egna lejonkula. Bank till 1,40. Hörde jag ränta?

DAGENS DRAG

Att släppa in fyra mål mot ett så uddlöst gäng som Djurgården toppar givetvis all uselhet i världen. Brommapojkarna går en tung höst till mötes. Elfsborg lär vara ilsket efter debaclet senast och mosar förstås BP. Halvtid/Fulltid 1/1 betalar makalösa 1,75 hos Bet365.

DAGENS AVSLAG

Djurgården saknar nu ett helt koppel av lirare i dag och jag låter mig inte alls luras av 4–1-segern borta mot BP. Horribelt att se detta Dif som favorit mot något lag. Pass!

Tobias driver sajten rekatochklart.se