”Just nu stämmer allt för Helsingborg”

SPEL

Experterna om söndagens bästa spel.

Markus Källberg

DAGENS SÄKRA

Hoffenheim har efter en trög inledning fått igång sin fruktade offensiv på allvar igen. Hertha Berlin är formlöst och skadedrabbat.Malmö FF spelas mot ett allvarstyngt Hammarby utan ­avstängda Dahl och Gerrbrand.

DAGENS DRAG

Mallorca har gjort flera positiva insatser hittills och hemma mot ett mediokert Valladolid – som har sin ordinarie mittbacksduo

avstängd – har laget god vinstchans. Svenska Spels 1,85 står sig bra. Spelvärda odds även på Palermo och Villarreal.

DAGENS AVSLAG

Minnesota Vikings har mött beskedligt motstånd i sina två första matcher. Nu väntar en klart svårare uppgift i San Francisco och här kan gamle Favres brister mycket väl bli synade.

Kristoffer Bergström:

DAGENS SÄKRA

Hammarby kan inte göra mål, Malmö öser in dem just nu. Hammarby utan Gerrbrand och Dahl kan ­inte försvara, Malmö spikar igen just nu. Frågor på den ettan?

DAGENS DRAG

Helsingborg är som vanligt ett svänggäng, men just nu verkar allt stämma. 2,45 på bortaseger i Skåne­derbyt är bra, Vångavallen är inte samma fästning som i fjol.

DAGENS AVSLAG

Mjällby har allt utom en tånagel i allsvenskan. Det gör laget svårläst. 1,80 är vanligtvis ett bjudodds mot Sirius, men i nuläget är det mer av en rysare. Avstå!

Patrik Fernlund:

DAGENS SÄKRA

10 Mad Image (V65-5) var ute i ett relativt billigt gäng senast, men han vann på ett övertygande sätt. Barfota runt om för första gången då och jag räknar med samma balans i dag, då ska han ha toppchans att runda till seger.

DAGENS DRAG

9 Midsummer King (V65-6) har jag följt sedan hans magnifika upphämtning efter galopp på Åby i somras. Senast fick han öppna alldeles för tufft på Axevallas långsamma bana men höll trots det strålande som tvåa. Fäller allt med lite klaff.

DAGENS AVSLAG

7 Hot Broline (V65-1) är en effektiv sprinter. Men det gnistrar inte form om honom, och nu när värsta konkurrenten 4 Zlatan Bob har spår innanför lär han inte komma till spets. Överstreckad!

ARTIKELN HANDLAR OM