Ny framgång för Susan Boyle – albumet väntas göra succé

Favoritodds på att hon toppar albumlistan i USA och England

Foto: ap
Susan Boyles framgångar fortsätter. I alla fall enligt spelbolagets odds.
SPEL

Deltagandet i ”Britain's Got Talent” blev en stor succé.

Nu siktar Susan Boyle vidare mot nya framgångar och enligt oddsen kommer hennes nya album att sälja guld i både USA och England.

– Det var länge sedan något kändes lika självklart, säger Andreas Gillberg på Ladbrokes.

I våras blev skotskan Susan Boyle världskändis över en natt sedan hon i talangtävlingen ”Britain's Got Talent” framförande ”I dreamed a dream” från musikalen Les Miserables. Sången fick både juryn och miljontals människor världen över att häpna och hennes uppträdande fick ett stort genomslag på Youtube. Men trots Boyles enorma popularitet räckte det ”bara” till en andraplats i tävlingen.

Släpper skiva i höst

Den 23 november i år ska Susan Boyle släppa sitt kommande album SoBo i både USA och England. Förhandsbokningarna på internet har varit enorma och nu tror spelbolag att det kommer nå förstaplatsen på de två största skivmarknaderna i världen.

– Boyles enorma fanskara har inte glömt bort henne. Det var länge sedan något kändes lika självklart som att hon kommer att sälja enorma mängder skivor i en bransch där upplagorna minskat stadigt de sista åren. Det här kan komma att bli en stor succé, säger Andreas Gillberg, Sverigechef Ladbrokes.

FAKTA

Här är oddsen:

Susan Boyle når förstaplatsen på albumlistan i både England och USA?

Ja: 1,40

Nej: 2,75

Odds från Ladbrokes.