Därför får George lämna Let's dance

Spelbolagen motiverar varför boxaren är deras oddsfavorit att åka ur i kväll

Foto: jerker ivarsson
åker ut  Alla spelbolag är eniga inför kvällens Let's dance – George Scott åker ut.
SPEL

Ytterligare en tävlande ryker i kväll.

Och spelbolagen har en given kandidat.

George Scott blir den som åker ut enligt deras odds.

Här nedan förklarar de varför.

Frågorna till spelbolagen:

1) Varför åker just er oddsfavorit ut i kväll?

2) Finns det som spelare någon ”skräll” att hitta som ni inte upptäckt ännu?

3) Hur spelar svenska folket?

FAKTA

Så svarade spelbolagen:

bet365:

1) – George Scott har legat illa till under en längre tid och vi tror inte att den senaste tidens uttalanden stärker hans chanser. George är nu klar favorit att få lämna tävlingen.

2) – Det hoppas vi inte men det är nästan omöjligt att säga vid den här typen av tävlingar. Vi ser stora oddsförändringar vecka för vecka och som spelare går det ofta att hitta intressanta odds om man följer tävlingen noga.

3) – Våra kunder spelar på att George Scott blir nästa deltagare att få lämna tävlingen samt på Morgan Alling som slutsegrare. Vi har även sett ett stort intresse för andrahandsfavoriten Laila Bagge och outsidern Magnus Samuelsson.

Kommentarer: Jörgen Sparredal, marknadschef.

Unibet:

1) – George Scott är vår favorit att åka ut. Han har gjort det bra ett bra tag nu, men har varit nära att åka ut flera gånger och i kväll är det dags för honom att lämna, men han gör det nog inte utan en rejäl fajt...

2) – Samuelsson har verkligen övertygat på oss, vi tror att han kan bli en farlig outsider gällande slutplaceringarna.

3) – Morgan Alling och Laila Bagge har varit klart populärast hos oss som vinnarspel.

Kommentarer: Andreas Slätt, marknadschef.

Expekt:

1) – George Scott har uppförsbacke och har fått juryn emot sig av kända orsaker. Elisabeth Höglund och Carl Jan ska kunna klamra sig kvar en vecka till.

2) – Vi har bra koll nu. Magnus Samuelsson var en oddsraket men ligger rätt nu och till sist lär allt stå mellan Laila Bagge och Morgan Alling. Möjligen kan Niclas Wahlgren vara skrällen.

3) – Spelarnas dom är hård: De spelar på att Goerge Scott ryker. Det gjorde de även förra veckan.

Kommentarer: Dan Vikman, informationschef.

Betsson:

1) – George Scott åker ut därför att han inte riktigt är folkkär och att stackars Maria drar runt på ett kylskåp som får blackouts hela tiden och inte kan komma ihåg mer än två sekunders koreografi åt gången, lite som en guldfisk som ändå är otymplig som en elefant.

2) – Jag vet inte om det är någon skräll men sammantaget kan jag tänka mig att Magnus och Annika kan gå hur långt som helst. Magnus är en hyvens kille och otippad men gör ändå bra i från sig i trikåerna. Carl Jan kan gå långt i tävlingen men kanske inte för hans danskunskaper utan att jag tror folk tycker att han är en jävligt kul prick att kolla på.

3) – Våra kunder tror stenhårt på att George Scott får lämna tävlingen.

Kommentarer: Thomas Bertilsson, PR-ansvarig.

Betway:

1) – Därför att George Scott inte utvecklats som dansare på samma sätt som övriga deltagare, plus att han är den som har minst stöd hos tittarna. Att han dessutom gjort sig ovän med Tony Irving är i sammanhanget en smärre katastrof. Utan Irvings stöd är han rökt.

2) – I racet om slutsegern skulle jag vilja säga Niclas Wahlgren. Topptrion med Alling, Bagge och Samuelsson känns stark, men Wahlgren ligger precis bakom och lurar. Jag tror han har en växel till att lägga i om han får ordning på skadan.

3) – Magnus Samuelsson är ett grymt populärt spel som slutsegrare, precis som spelarna är övertygade om att det blir Bagge, Samuelsson och Alling i finalen. Lika givet tycker de det är att Scott får lämna i kväll.

Kommentarer: Fredrik Essevad, informationsansvarig för odds.

Paf:

1) – Vi har trott att George Scott ska åka ut sedan ”tidernas begynnelse”. Han dansar stelt och i otakt och saknar utstrålning på dansgolvet.

2) – Bland deltagarna med lite högre odds kan det vara värt att sätta en peng på att Niclas Wahlgren får lämna tävlingen. De enda som sitter säkert är Magnus, Laila och Morgan.

3) – För första gången tror spelarna som vi och spelar flitigt på George Scott.

Kommentarer: Anders Sims, oddssättare.

Svenska Spel:

1) – George Scott har haft en dålig dansutveckling och ett oväntat skralt stöd hos folket.

2) Niclas Wahlgren att få minst poäng hos juryn, det ryktas om en kraftig fotskada hos Wahlgren…

3) – Att spela på över/under på dansparets jurypoäng har varit ett lyckokast från vår sida. Senast var det bland annat total hausse kring Carl-Jan och över 12 poäng som fick folk att ”gå man ur huse”…

Kommentarer: Stefan Edberg, oddssättare.