DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Tisdagen bjuder bland annat på en runda Champions League-fotboll – och då tror Glenn Strömberg på Fernando Morientes Marseille hemma mot Zürich. Vinner fransmännen är man i allra högsta grad med och hotar Morientes gamla lag Real Madrid och Milan om topplaceringarna i gruppen.

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Gårdagen blev bra med bland annat Newcastles turliga seger.

Vi har en fin speldag framför oss. Katrineholm tar inte många poäng i år. 1,05 är inte så kul för Sirius-seger, men handikapp-spelet – 5 mål till 1,70 är bra! För trippelvirke: Kanada och Bollnäs.

DAGENS DRAG

Wolfsburg är inte alls lika vasst den här säsongen. Grafite har åkt hem till Brasilien och viktige Kahlenberg är inte ”reggad” för CL-spel. Besiktas är starkt hemma. Bra etta till 2,80.

I NHL-hockeyn provas ettorna på Toronto (i stort poängbehov) och Montreal.

DAGENS AVSLAG

Bayern München saknar många tunga pjäser i kvällens match. Laget dras med avstängningar på Tomas Müller och van Buyten samtidigt som skador stör Ribery och Robben. Gästande Bordeaux kan sno en pinne.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Det är dags för Champions League-matcher igen och då är det skönt att ha Manchester United att luta sig mot. I dag tar man emot CSKA Moskva som alltid ställer till det för motståndarna, speciellt i Moskva, men mot United borta räcker man inte till. 1,30 spelar jag alla dagar i veckan.

DAGENS DRAG

Årets första seger kom i första starten för Åke Svanstedt och jag tror att det blir en fortsättning för 12 Conrads Garland. I V65-1 har han ett tufft läge men jag tror att han är tillräckligt bra för att runda fältet trots den korta distansen. Det långa upploppet på Axevalla gynnar honom förstås.

DAGENS AVSLAG

Gamlingen 1 Skogans Joker i V65-6, DD-2, är i kanonslag men jag är inte säker på att han klarar av att hålla ledningen från innerspåret. Skulle han göra det vinner han men jag är inte övertygad och då blir det gardering.

Glenn Strömberg (Expekt)

DAGENS SÄKRA

Marseille slog Zürich borta och vinner igen hemma till 1,25. Marseille har två av tre matcher hemma i slutet av gruppspelet och avslutar hemma mot Real Madrid. Man kan vara med och störa Milan och Real om tätplatserna i grupp C ända in i slutet.

DAGENS DRAG

Besiktas kan fortfarande nå andraplatsen i grupp B. Vinner man mot Wolfsburg går man upp på lika många poäng och har inbördes fördel. 2,65 är bra!

Bayern München (1,75) måste vinna mot Bordeaux att vara med i leken om de två tätplatserna. Nu tar man fram de rätta cuptakterna.

DAGENS AVSLAG

Jag köper inte oddset (1,50) på Juventus borta mot Maccabi Haifa. Juventus släppte en tvåmålsledning senast i ligan mot Napoli och åker inte till Israel och vinner på beställning.