Skrällgänget som kan göra dig rik

SPEL

Stormötet Milan mot Real Madrid i all ära, men chansen till de stora pengarna finns varken i Italien eller Spanien – den finns i Schweiz där FC Zürich ger hela 81 gånger pengarna som gruppsegrare.

– Zürich är inte att leka med, säger Dan Vikman, informationschef på Expekt.

Skräller Hannu Tihinen, FC Zürich. Foto: AP

Ny Champions League-omgång i kväll där de flesta riktar blickarna mot Giuseppe Meazza-stadion i Milano där stadens ena stolthet (Inter är rimligen den andra) tar emot superlaget Real Madrid. Båda lagen tippas på förhand göra upp om segern i grupp C, men ett varningens finger höjs för de andra lagen i gruppen.

– Grupp C kan avgöras i sista omgången och Milan och Real Madrid får se upp för både Marseille och Zürich, menar Expekts informationschef Dan Vikman.

81 gånger pengarna

Framförallt Zürich kan vara värt att hålla ett öga på. En gruppseger för schweizarna skulle ge hela 81 gånger pengarna – och helt omöjligt är det trots allt inte. Fråga Milan, som i den senaste omgången fick se sig besegrade med 1-0 på hemmaplan.

– Helt klart hoppas Zürich på Real Madrid i kväll då man besegrade Milan borta och har favör av det inför sista matchen om man nu lyckas ta poäng i Marseille, säger Vikman.

FAKTA

Vinnare grupp C:

Real Madrid 1.75

Milan 2.30

Marseille 11.00

Zürich 81.00

Plats 1-2 grupp C:

Real Madrid 1.08

Milan 1.22

Marseille 2.50

Zürich 16.00

Odds: Expekt