DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Edsbyn är en aning överskattat av oddssättarna. Nu saknas liberon Fredrik Åström och det är ett tungt avbräck för Byn. Hammarby har inte glänst hittills, men i en sådan här match på Zinken tänder laget till. Går att hitta till nyttiga 1,60 hos Expekt.

För trippelvirke: Bollnäs.

DAGENS DRAG

Inte ofta jag kliver in på damhockey – men i dag får Damkronorna en liten insats. Laget har varit bra hittills i turneringen och har en överlägsen keeper i Kim Martin. Jag tror det räcker för Sverige att göra två mål mot finskorna – så bra är Martin. Tvåan ger 2,25.

Dallas är ett bra NHL-spel.

DAGENS AVSLAG

Jag tror Hans Backe är smart nog att inte prioritera FA-cupen med sitt Notts County. Därmed borde bland andra den halvslitne skyttekungen Lee Hughes vilas. Jag tycker ettan till kring 1,50 är för lågt. Avstå.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Innerspåret kan betyda problem för 1 Start Brodde i V65-3 men han är å andra sidan ingen frontrunner och löser det sig, vilket det gör till och från, så är Start Brodde vinnaren.

DAGENS DRAG

Staro Capricorn är ingen lätt nöt att knäcka men jag tror att 9 Robin K. kan ­göra det i V65-5, Dagens Dubbel 1. Robin K. är en häst som kan ”allt” när det stämmer men däremellan har han en förmåga att ställa till det för sig. Är han på rätt humör i dag tror jag mycket på honom.

DAGENS AVSLAG

9 Fram i V65-1 är en ­hårding men går allra bäst från framspår då han kan använda sig av sin startsnabbhet. Nu har han dessutom galopperat bort sig i de två senaste och det bidrar till min dissning av Fram.

Patrik Fernlund (Trav365)

DAGENS SÄKRA

5 Titan Silk (V65-1) har varit riktigt bra sedan han kom till Hans Adielsson och senast kunde han vinna trots ett tufft lopp. Styrkan är hans vapen och får kusken iväg honom felfritt så krossar han det här motståndet. En vettig spik i en svår omgång.

DAGENS DRAG

3 Cuba Libre (V65-2) är en mycket fin travare som fått dålig utdelning på sistone. Han är snabb från start och skulle han komma till ledningen kan det bära hela vägen. Plocka även med 3 Escapology (V65-3) som har en vass spurt.

DAGENS AVSLAG

2 The Z. (V65-6) kommer bli för mycket streckad. Conrad Lugauers häst är bra då hon får perfekta lopp men jag är inte säker på att hon får det i kväll. Motståndet är dessutom tufft och det är mycket som måste stämma.