”Mats Sundin har skymtats på Hovet”

Efter ”Foppas” succé – nu hoppas
spelbolaget på en Sundin-comeback

SPEL

Först gjorde Peter Forsberg bejublad comeback. Sedan Markus Näslund. Nu kommer oddsen på näste man att fylla arenorna: Mats Sundin.

– Vi tror att Mats fortfarande känner suget efter hockey och hoppas få se honom i matchform lagom till slutspelet, säger Fredrik Essevad på spelbolaget Paf.

Foto: Bildbyrån (MONTAGE)

”Foppas” facit: åtta matcher – 15 poäng.

Näslunds facit: fyra matcher – fyra poäng.

Det är inget snack om att världsnamnens comeback har varit en riktig injektion för det tidigare jumbolaget Modo.

Nu lanseras nästa comebackande stjärna – Mats Sundin.

– Vi tror att Mats fortfarande känner suget efter hockey och hoppas få se honom i matchform lagom till slutspelet, säger Fredrik Essevad på spelbolaget Paf som nu erbjuder spel på en eventuell ”Sudden”-comeback.

– Mats Sundin har under hösten skymtats på Hovet vid ett flertal tillfällen i samband med Djurgårdens matcher, och min magkänsla är att hans passion för ishockey finns kvar, säger Essevad.

Inga allvarliga skador

Och enligt oddsen är det just Djurgården som ligger närmast till hands om Sundin väljer att snöra på sig skridskorna igen. En comeback på Hovet betalar 5.00 gånger insatsen, medan en återförening med moderklubben Sollentuna ger 100.00 gånger pengarna.

– ”Sudden” är förvisso äldre än både Foppa och Näslund, men till skillnad från dem har han aldrig dragits med några allvarliga skador vilket givetvis underlättar vid en comeback.

FAKTA

I vilken klubb gör ”Sudden” eventuellt comeback?

Ingen comeback 1.10

Djurgården 5.00

Vancouver 10.00

Toronto 20.00

Washington 50.00

AK Bars Kazan 75.00

Dynamo Minsk 75.00

Nacka HK 100.00

Sollentuna HC 100.00

Odds: Paf

ARTIKELN HANDLAR OM