DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Tam och småtrist speldag med väldigt få objekt att välja på. Det är lite av ”sista chansen” för Liverpool. Laget måste bara vinna på Anfield för att haka på i tabellen. Birmingham är en lämplig uppgift till 1,37 hos Nordicbet. Millwall bör slå Wimbledon hemma till 1,40.

DAGENS DRAG

Jag har varit lite besviken på stjärnfyllda Torino. Laget har varit ojämnt, men blixtrat till då och då. När vi nu får 2,00 på – enligt mitt tycke Serie B:s bästa lag – på hemmaplan så kan jag inte motstå från att lira ettan mot Lecce. Läget att leverera för dyra firma Di Michele och Bianchi.

DAGENS AVSLAG

Svenska Spel och Expekt trycker ned Alemannia Aachen till odds under 2,00. Tycker inte alls det är spelbart. Det här är inget märkvärdigt gäng och gästande Hansa Rostock besitter en del kvalité. Avstå den favoriten.

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

I DD-2/V65-6 tror jag mycket på 5 Conventum Hall. Senast kom han bort stenhårt gäng men före det har han visat knallform. Jag singelstreckar 1 Twist Life i V65-3. Robert Berghs treåring är lovande men har inte fått till det i tuffa gäng på slutet. Nu går han ner i klass och det här gänget spöar han.

DAGENS DRAG

2 Apollo Frö (V4-1) är jag inne på. Senast var han usel men när han vann näst senast avslutade han strålande till vinst. Om formen är tillbaka vinner han. 2 Ride The Brand (V4-4) återkommer efter vila. Normalt sett är han bästa hästen och som bortglömd är han ett intressant spel i ett öppet lopp.

DAGENS AVSLAG

2 Regine d’Inverne blir hårt spelad i DD-2 men jag tycker inte att hon har visat den rätta formen på slutet. I två starter på raken har hon varit blek och jag plockar bort henne från min DD-kupong.

Tobias Holm (rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Jaha, Rafael Benitez. 077-1416416, det är numret till den svenska arbetsförmedlingen. Vad ni har för nummer till er variant har jag ingen aning om, men risken finns att du får slå en signal om ni inte vinner i?dag. Sena tester på Torres och Gerrard, jag tror båda spelar. Liverpool slår Birmingham.

DAGENS DRAG

Lugi har tre segrar inför kvällens match. Ett okej facit. Men om vi skrapar på ytan så har de segrarna tagits mot seriens tre sämsta lag. Vi ska inte övervärdera skåningarnas insats hittills. Möter i?dag Skövde borta. Ett Skövde som nyligen har slagit både RIK och Ystads IF. Hemmaseger ger 1,70.

DAGENS AVSLAG

Som sagt, i skrivande stund är det inte klart om firma Gerrard/Torres startar. Avvakta spel sent. Annars känns dagens favoriter starka, men AIK:s 1,50 är kanske i lägsta laget...

ARTIKELN HANDLAR OM