”Benitez lever på lånad tid”

Fiasko i Champions League
Fiasko i Premier League

SPEL

Nu kommer foten allt närmre för Rafael Benitez. Spelbolagens odds börjar svänga mot att Liverpool-tränaren får lämna sitt uppdrag.

– Efter fiaskot mot Birmingham tror jag Rafa Benitez lever på lånad tid som Liverpool-tränare, säger Fredrik Essevad på spelbolaget Paf.

Foto: Bildbyrån

Efter 2-2 mot Birmingham ligger Liverpool bara sjua i Premier League-tabellen, elva poäng bakom serieledande Chelsea.

Facit i Champions League ser lika tråkigt ut med Liverpool-ögon. Bara trea i gruppen, fem poäng från andraplatsen som innebär vidare spel.

Fiaskosäsongen är ett faktum – frågan är om tränare Benitez får ta konsekvenserna för det.

– Vi har sagt det förr och det tåls att sägas igen. Hans era på Anfield är hotad. Benitez är för beroende av sina nyckelspelare Gerrard och Torres och när de två är skadade lider laget oerhört mycket, säger Andreas Slätt, marknadschef på Unibet.

”Spelarna har visat stort intresse”

Och det finns fler spelbolag som tror att det går åt samma håll.

– Efter fiaskot mot Birmingham tror jag Rafa Benitez lever på lånad tid som Liverpool-tränare. Jag skulle bli förvånad om han får vara kvar till jul, säger Fredrik Esservad på Paf.

På Bet365 har man märkt ett allt större intresse i frågan. Fler spelare börjar helt enkelt oddsa på att Benitez får kicken.

– Spelarna har visat ett mycket stort intresse för att Rafa Benitez ska få sparken och vi erbjuder nu oddset 2.10 på att Benitez tvingas lämna Liverpool innan säsongens slut, säger marknadschefen Jörgen Sparredal.

FAKTA

Oddsen:

Bet365

Tränar Rafa Benitez Liverpool säsongen ut?

Ja 1.67

Nej 2.10

Unibet

Kommer Rafael Benitez fortfarande att vara huvudtränare för laget den 1 januari 2010?

Ja 1.60

Nej 2.20

Paf

Är Rafael Benitez kvar som Livepools manager första januari 2010?

Ja 1.40

Nej 2.75

ARTIKELN HANDLAR OM