DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Marcus Källberg

DAGENS SÄKRA

Edmonton dras med skador och sjukdomar i truppen just nu och efter en tuff match mot Ottawa i natt lär man få svårt borta mot ett taggat Buffalo.

Bofors fick hård kritik efter insatsen mot Troja och laget lär vara heltänt hemma mot Sundsvall. Flera nätbolag har 1,50 på ettan.

DAGENS DRAG

Sjukdom härjar även i Moras trupp och laget tvingas åka till bortamötet med ett formstarkt Borås utan bland andra fyra ordinarie backar. Oddset på ettan sjönk förvisso i går men 2,00 är fortfarande spelvärt.

Intressanta odds även på Vetlanda och NY Islanders.

DAGENS AVSLAG

Lemgo är klassen bättre än Melsungen i grunden men 25–20 mot Grosswallstadt senast var lite smickrande siffror och man har därtill tunga avbräck i trion Preiss, Bechtloff och Ilyés. Tvåan till 1,20 kan vara en fälla.

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

1 Palle Fager (V65-5) är kvällens bästa spik på Solvalla. Åke Svanstedts treåring har visat gott gry och måste ha toppchans att leda loppet från start till mål. Senast avslutade han ilsket som tvåa och näst senast vann han efter dödens sista 800. Läget är perfekt och det är bara att gasa hela vägen.

DAGENS DRAG

10 Rabane d’Atout (V64-4) chansspikar jag. Hon är bästa hästen men inte att lita på. Senast galopperade hon i första sväng men vann ändå lätt efter en stark spurt. Från tillägg borde hon gå felfritt. 7 Macho Gossip (V64-1) kom bort senast men såg bra ut. Hett bud. Skräll i sista av 3 Herr Ratzeputz?

DAGENS AVSLAG

6 Americandream A.T. (V64-4) är klar favorit och det köper jag inte. Hon är ganska bra för klassen men svek senast hon var på Solvalla. Segern senast var i ett billigt lopp från rygg ledaren. Schas.

Patrik Fernlund (Trav365)

DAGENS SÄKRA

4 Rea Montana (V64-1) är en kanonfin häst med mycket kunnande. För tre starter sedan brakade han till ledningen och vann enkelt på en topptid. Han har få övermän i klassen och det här ser ut som en spets och slut-vinnare. Jag går ut hårt och spikar.

DAGENS DRAG

5 Titicaca Brick (V64-2) har gjort fina lopp på sistone och är värd en seger. 5 Credit Fayline (V64-3) är en klassig sort som har bra chans att leda hela vägen. 12 Follow Me Ås (V64-4) är ordentligt på gång och spurtar vasst med rätt resa.

DAGENS AVSLAG

6 Americandream A.T. (V64-4) har inte imponerat på mig och segern senast togs i mycket billig omgivning. Möter några tuffa motståndare och jag har svårt att se henne hålla undan från ledningen hela vägen. Ingen bra favorit.