DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

En ny nästan hopplös hockeyspelkväll. Jag ligger lågt på Lången – och fokuserar insatserna på Powerplay. Garderingar kan behövas.

Jag tycker att Sävehof är en sund vinnare mot Kristianstad i kväll. Hemmalaget har ett tungt avbräck och hade tur senast. Tvåa till 1,40.

DAGENS DRAG

Just nu tycker jag att det finns mer spelvärde i NHL än i elitserien. I natt spelar jag åter Philiadeplhia Flyers. Laget har toppform och jag tror femte raka segern kommer mot Ottawa. Odds: 2,25 (Betway). Även Boston mot ett skadedrabbat Florida liras till 1,90.

DAGENS AVSLAG

Som sagt, jag tycker även denna elitserieomgången ser vidöppen ut. Tre ­matcher slutade med ett kryss senast – det kan bli ett liknande facit i kväll.

Djurgården och Rögle är två svaga favoriter som inte spelas.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

En galopp förstörde allt för 6 Rania senast då hon var ute på V75 och det var samma sak även i starten före det. Med det i åtanke kanske man inte ska se henne som dagens klara men med hjälp av springspåret tror jag på felfri avgång och då är hon bästa hästen i i V65-4.

DAGENS DRAG

Noll segrar på årets tio starter är inget höjdarfacit men här handlar det om en häst med perfekt läge och form. 1 Royal Flush kan inte få bättre förutsättningar än i dag med tanke på att det finns open stretch att tillgå på Åby och därmed räknar jag med en skräll i V65-3.

DAGENS AVSLAG

Innerspåret passar inte 1 Junction i V65-5, DD-1. Han har alltid varit lite strulig men den senaste tiden har han varit en A-elev på alla sätt och vis. I dag ser det dock vanskligt ut och för mig är det en favorit i fara.

Tobias Holm (rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Bajens handbollsgrabbar visar för dagen inte mycket av värde och risken att den forne jätten missar slutspel är dessvärre påtaglig. Ställs i kväll borta mot Wislanders unga Redbergslid. RIK startade säsongen piggt men har tappat lite fart på slutet. Hammarby känns dock som ett lämpligt byte.

DAGENS DRAG

Premier League Snooker. John Higgins vs Judd Trump. Vad Mr Higgins kan göra med kö och kulor är välkänt, en av världens främsta snookerspelare. 19-årige Judd Trump är en talang utöver det vanliga. John Higgins visar att gammal är äldst och vinner enkelt en normal dag. 1,80 hos SS.

DAGENS AVSLAG

Kennedy, Orpik, Letang, Talbot, Gonchar, Malkin. De tre sistnämnda saknas garanterat, stora frågetecken för de övriga. Tunga avbräck för Pittsburgh, bräcklig favorit mot New Jersey.