”Eddie får lämna Idol”

Mariette hänger löst – men
för Eddie tar det slut i kväll

1 av 2
Hänger löst Mariette Hansson. Foto: OSKAR KULLANDER
SPEL

Nu börjar det dra ihop sig.

Sex idoler ska bli fem och precis allt pekar på att det är Eddie som får lämna tävlingen i kväll.

Men om han skulle lyckas hänga kvar är det på Mariettes bekostnad.

– Det står mellan Eddie och Mariette, men vi tror ändå att Eddie får lämna Idol, säger Thomas Bertilsson på Betsson.

Vem får lämna Idol i kväll?

Fredrik Essevad, Paf

I kväll är det Eddies tur att lämna tävlingen. Det börjar dra ihop sig till slutspurt och då kommer inte Eddie att vara med – han är snäppet efter övriga i startfältet i fråga om kvalitet och personlig utveckling.

Andreas Gillberg, Ladbrokes

Vi tror att Eddie åker ut ikväll. Han har hängt löst länge och trots att han visat en stark förmåga att gå emot oddsen tror vi att det är dags nu. De som får se upp om Eddie återigen lyckas överraska är Reza och Mariette.

Urban Aheinen, NordicBet

Kvällens Idol är hetare än någonsin när "finalparet" Erik och Tove sjunger duett.

Lika het är inte Eddie och det ska mycket till för att han ska överleva en vecka till och ger låga 1.45 gånger pengarna vid en utröstning i kväll.

Vem som gör Eddie sällskap i kvällens duell blir tight men återigen tror vi Mariette sitter löst. Reza känns något stabilare men jag är övertygad om att någon av Mariette eller Reza sitter löst tillsammans med Eddie.

Jörgen Sparredal, Bet365

Eddie är en överlevare och vi är imponerade av att han fortfarande är kvar i Idol. Vi tror dock att det tar slut i kväll och Eddie är storfavorit att tvingas lämna tävlingen. Spelarna delar vår åsikt och då de visat stort intresse för Eddie ger han blygsamma 1.50 att bli utröstad.

Dan Vikman, Expekt

Eddie Razaz har legat illa till länge men har lyckats klamra sig kvar. Rapporterna säger att han kommer att göra en ganska stark version av ”Curly Sue” i kväll men det räcker knappast till slut.

Närmaste konkurreterna Mariette Hansson och Reza Ninotyas verkar också göra starka versioner och därför tror vi att Eddie får lämna Idol i kväll. Han ger 1.50 i odds hos Expekt och den som tror att Mariette eller Reza åker ur i stället får bra betalt, tre respektive fyra gånger pengarna.

Thomas Bertilsson, Betsson

Erik, Calle och Tove sitter helt klart säkert i kväll. I stället står det mellan Eddie och Mariette, men vi tror ändå att Eddie får lämna Idol. Han har fått massor av chanser men kan omöjligt klara sig hela vägen. Han är helt enkelt inte tillräckligt bra.

Andreas Slätt, Unibet

I kväll är det Eddies tur att lämna. Oddset på att han ryker ligger på låga 1.70. Konkurrensen har blivit riktigt tuff nu och Eddie har hängt löst förut, vilket talar emot honom.

Skulle däremot Eddie hålla sig kvar en vecka till, mot alla odds, är det förmodligen på Mariettes bekostnad. Inledningsvis var Mariette favorit hos oss men hon är inte tillräckligt kommersiell för Idol tror vi.