DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Marcus Källberg

DAGENS SÄKRA

Ghana är redan klart för VM men då Mali inte heller har något att spela för och saknar flera tongivande namn känns ettan stark.

1,60 finns hos Interwetten.

Formstarka Southampton bör slå ett defensivt bräckligt Brighton.

DAGENS DRAG

Få riktigt intressanta drag i dag och jag testar Warberg i toppmötet borta med Caperiotäby. Hemmalaget har en del frågetecken inför matchen medan Warberg har spelare åter. Mötet känns vidöppet och 2,70 på tvåan hos Svenska Spel är bra.

DAGENS AVSLAG

Malmö har varit ganska ojämnt av sig den här ­säsongen och jag tror inte laget är lika taggat mot Västerås som man var

mot Leksand i fredags.

En sårbar etta till ett dåligt odds

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Precis som i fredags litar jag på Robert Bergh som i V65-1 startar Derbyfyran 7 Staro Cold Carat. Han är snabb ut och ska kunna slunga sig till spets. Även om jag har stor respekt för 3 Khabi­bulin räknar jag med seger.

DAGENS DRAG

7 Gideon i V65-2 kommer jag att betala för. Han fick ett väldigt struligt lopp ­senast där han från jumboplats startade avancemang, fick stopp då Myllarfaks galopperade och sedan fick han en bredsida. Kan vara en jätterysare med lite röta.

DAGENS AVSLAG

Jag var lite besviken på 9 Permit du Pommeau senast. Visst, han hade ett svårt läge men jag hade förväntat mig mer eller så har jag för höga tankar. Idag dissar jag honom i V65-5, DD-1

Tomas Brolin

DAGENS SÄKRA

I ett magert utbud testar jag X2 till 1,30 på Uruguay borta mot Costa Rica. Uruguay släpper in få mål och med Diego Forlan framåt är man giftiga. Jag tror att Uruguay fixar minst oavgjort inför returen i Montevideo.

DAGENS DRAG

AIK är visserligen obesegrat på hemmaplan, men Borås är ett bra lag med en hel del elitserierutin och är dessutom i bra form och med i serietoppen. Så jag testar en liten slant till 4,50.

DAGENS AVSLAG

Ghana är redan klart för VM i Sydafrika och gästas i den sista kvalmatchen av grupptvåan Mali. Då motivationen inte lär vara på topp så avstår jag spel till de odds som erbjuds.