Udda oddsen – på Rooneys son

Nu kan du satsa pengar
på Wayne Rooneys son

SPEL

Knappt hann Wayne Rooney och hans fru Coleen hålla sin nyfödda son Kai för första gången innan de engelska spelbolagen satt odds på om pojken ska gå i sin fars fotspår eller inte.

Foto: Bildbyrån

Det går att satsa på precis allt. Som till exempel att Wayne Rooneys nyfödda son Kai någon gång i framtiden ska spela för sin fars nuvarande klubb Manchester United. Skulle det inträffa så ger det i dagsläget 500 gånger pengarna hos det brittiska spelbolaget Paddy power.

Mer troligt – enligt spelbolaget – är att lill-Rooney väljer sin fars moderklubb Everton där oddsen just nu ligger på 300/1.

Rebellen Kai

Skulle det visa sig att sonen är en riktig rebell så kanske Liverpool ligger närmast till hands – rivaler till både Everton och Manchester United. Ett sådant val betalar dessutom beskedliga 1000 gånger insatsen.

Långsiktig investering

Men den största äran för en engelsk fotbollsspelare är ändå att få representera landslaget. Om Kai i framtiden springer in på Wembley i den vita matchtröjan så betyder det 500 gånger insatsen för de som vågar satsa en slant i dagsläget.

Sen krävs det en lite portion tålamod också, Kai föddes trots allt den 2 november i år – så satsade pengar får ses som en långsiktig investering.

ARTIKELN HANDLAR OM