DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Jag såg Leksand senast mot Malmö och tyckte att laget gjorde det klart bra trots förlusten i Skåne. Nu väntar en bättre uppgift: Björklöven hemma. Stark etta till runt 1,25.

Är du ute efter ”trippelvirke” så kan du strecka Haparanda hemma mot ett svagt Katrineholm.

DAGENS DRAG

Jag har hittat ett intressant spel i FA-cupens omspel. Stevenage lirade ut Port Vale fullständigt i bortamötet. Men fick nöja sig med 1–1. Nu har ”PV” stora defensiva problem och jag tror att ett vrålhungrigt Stevenage bara är bättre igen – men vinner nu?...

Spelas till 2,20 hos Unibet.

DAGENS AVSLAG

Ingen har väl missat Sandvikens enorma offensiva spel hittills. Ändå vill jag inte lira Saik till låga 1,45 på bortais i dag. Jag har nämligen stor respekt för Bollnäs på hemmais – jag avstår spel helt på det objektet.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Jag siktar in mig på Schweizisk hockey i?dag där mitt gamla lag Kloten har en mycket svår bortamatch i Geneve. Geneve är svårspelat samtidigt som Kloten har en del problem med skador i truppen och jag räknar med att hemmaplan är avgörande till 1,95. V65-3 vinner 2 Raja Mirchi.

DAGENS DRAG

Fribourg hade en väldigt dålig start på serien vilket berodde på enormt många skador, men det fanns tålamod i föreningen och när spelarna kom tillbaka kom resultaten. Nu börjar man närma sig slutspelsplatserna och i? dag skrällvinner de mot topplaget Bern till 2,65.

DAGENS AVSLAG

Startgalopperna har förstört för 4 Global Identity på slutet och det gör mig fundersam inför dagens uppgift, V4-4 trioloppet på Åbys lunchtrav. Felfri är han svårslagen men jag litar inte på honom. Än.

Glenn Strömberg (Expekt)

DAGENS SÄKRA

Champions League-laget Debrecen har hackat lite i ungerska ligan men möter nu ett lag som slåss i botten. Kecskemét har bara tagit fyra poäng på åtta bortamatcher. Debrecen är bra hemma och ska vinna här till 1,30.

DAGENS DRAG

Vitryssland har en bra U21-generation och går upp i ledning i kvalgruppen om man besegrar Albanien på bortaplan till 1,80. I så fall har man tolv poäng på sex matcher. Albanien har bara fyra poäng på sex matcher så här långt.

DAGENS AVSLAG

Italien hade vissa problem att besegra Luxemburg hemma och nu väntar bortamötet där Luxemburg bara släppt in ett mål i de två hemmamatcherna hittills, mot Wales och Ungern. 1,30 på Italien rör jag inte.