DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Marcus Källberg

DAGENS SÄKRA

Växjö var värt en bättre utdelning mot Björklöven och på hemmais är laget mycket stabilt. Mora har haft problem med sjukdom i truppen den senaste tiden och laget såg slitet ut i förlusten mot Bofors. Man får det troligen kämpigt mot ett formstarkt Växjö också. Redbet har 1,98 på ettan.

DAGENS DRAG

Gremio har Victor, Tulio, Fabios Santos och Tcheco avstängda samt Réver ny på skadelistan och saknar därmed fem spelare som startade senaste matchen. Ett guldjagande Palmeiras bör kunna dra nytta av detta och tvåan till 2,75 känns stark. Fina odds även på Borås och Philadelphia.

DAGENS AVSLAG

Frankrike gjorde en bra andra halvlek i Dublin och är som väntat klar favorit i returen. Oavgjort räcker dock för fransmännen och med Ribéry, Abidal, Clichy, Diaby och Toulalan indisponibla känns ettan långt ifrån säker.

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

6 Bamse Gema (V64-1) är nog Solvallas snabbaste häst. Han kan speeda kusligt snabbt. Nu har han läge för ledningen på kort distans och jag spikar utan att blinka. 4 Juggle Face (V64-5) var enorm som tvåa bakom Red Hot Dynamite senast. Han slipper möta kullens kung nu och krossar allt.

DAGENS DRAG

Vill ni vinna massor? Glöm inte megaskrällen 15 Benetton P. i V64-2. Formen är kanon. 3 Kaffir Face (V64-3) är stark och gynnas av bilstart. Han var mycket bra vid segern senast. I V64-6 hoppas jag att fina 8 Zilan Boko har hittat formen igen. Hon har varit sjuk men är på väg tillbaka. Passas!

DAGENS AVSLAG

6 Mahagony (V64-3) är i och för sig en talang men hon är bara två år och hästar i den åldern är inte att lita på. Hon ska garderas. 12 Omega Neo (V64-6) svek senast och får det svårt från bakspåret.

Patrik Fernlund (Trav365)

DAGENS SÄKRA

Att ta en häst som startat en gång som dagens säkra kan tyckas vågat. Men faktum är att jag blev mycket imponerad av 1 Västerbo Real­kiss (V64-2) i debuten. Fick då ett lopp i rygg på ledaren men avgjorde lätt över upploppet och såg mycket fin ut. Snabb ut och jag tror han leder hela vägen.

DAGENS DRAG

1 La Bellouet (V64-6) var mycket bra senast då hon avslutade fort bakom Viola Silas. Kommer inte till ledningen men kan Håkan K Persson hitta ut i andraspår så har hon kapacitet för att segerstrida. 3 Kaffir Face (V64-3) är mycket snabb men väldigt osäker. Skulle han gå felfritt så har han bra chans.

DAGENS AVSLAG

9 Simb Ruby (V64-6) gör det bra hela tiden men nu får hon det tufft. Behöver maximala lopp för att räcka till och då flera av motståndarna är riktigt bra är hon bara en i mängden. Kan vinna med rätt resa men är ingen befogad favorit.