”Forsberg och Näslund kommer göra många mål”

Foto: Bildbyrån
SPEL

Peter ”Foppa” Forsberg gjorde stor succé i sin comeback för Modo – en succé som lär fortsätta tillsammans med Markus Näslund, menar spelbolaget Unibet.

– Favoritoddset ligger på att det gör 21-30 mål tillsammans och det ger 2.05 gånger pengarna, säger Andreas Slätt på Unibet.

”Foppa” sparade inte på krutet i sin comeback för Modo. Tre assist blev det från den tidigare NHL-stjärnan – att lägga till de tre mål och en assist han hade sedan tidigare.

Och succén lär inte avta när Markus Näslund kliver på isen.

– Vi tror att Forsberg och Näslund kommer gör många mål. Favoritoddset ligger på att det gör 21-30 mål tillsammans och det ger 2.05 gånger pengarna. Personligen skulle jag sätta en slant på att de gör 30 mål eller mer eftersom de förmodligen kommer få mycket istid då Modo har powerplay, säger Andreas Slätt, marknadschef på Unibet.

”Ute på hal is”

Men bara för att superduon gör comeback innebär det inte automatiskt att Modo får lyfta SM-bucklan i vår.

– Tror man att ”Foppa” och Näslund kommer som två frälsare kan man vara ute på hal is. Det går inte att ifrågasätta deras kvalité – det är två spelare av yttersta världsklass – men frågan är om deras kroppar håller hela säsongen, säger Andreas Slätt.

Genom åren har det oftast varit Forsberg som hamnat i strålkastarljuset – och det gär året blir inget undantag, enligt Unibet.

– I ”matchen-i-matchen”, mellan ”Foppa” och Näslund, är det fördel ”Foppa” tror vi, säger Andreas Slätt.

FAKTA

Hur många mål gör Forsberg och Näslund tillsammans?

0-10 15.00

11-20 2.45

21-30 2.05

30 eller mer 7.50

Vilken spelare kommer göra flest poäng i ligan?

Forsberg 1.40

Näslund 2.70

Spelar Peter Forsberg OS i Vancouver 2010?

Ja 1.55

Nej 2.30

Når Modo slutspel?

Ja 2.10

Nej 1.65

Vinner Modo Elitserien?

Ja 25.00

Odds: Unibet