”Robin Söderling har tagit över showen”

SPEL

Robin Söderling gör succé i London. Efter två raka segrar mot världstvåan respektive världstrean är han klar för semifinal.

– Två raka set mot Nadal, två raka set mot Djokovic. Robin Söderling har tagit över showen i ATP-slutspelet i London, skriver Mats Wilander i en krönika på expekt.se.

Tennisfebern har nått Sverige. Efter år av uteblivna framgångar har Robin Söderling blivit en frälsare för svensk tennis. Men det är dags att sluta bli förvånad, menar Expekts tennisexpert Mats Wilander.

– Robin Söderling går från klarhet till klarhet och det är lika bra att säga det med en gång: det är bara för oss svenskar att sluta överraskas. Punkt. Robin är helt enkelt så här bra, en spelare som hör hemma i den absoluta världstoppen, skriver Wilander i en krönika på expekt.se.

Kvällens odds och Wilanders tips:

(Odds från Expekt)

Andy Murray - Fernando Verdasco

Tips: 1 (Odds: 1.20)

Kommentar: Murray ska fixa detta, med hemmaplan och allt. Enda varningsflaggan är att Verdasco, som är ganska mentalt svag, kan kasta av sig alla sjok och ösa på helt utan press.

Roger Federer - Juan Martin Del Potro

Tips: 1 (Odds: 1.35)

Kommentar: Bara att buga och bocka för Federer som är årets världsetta. Mattan i London verkar passa honom och Federer ska vinna. Bra matta för honom. Del Potro. Vinnarskalle.