Aftonbladet
Dagens namn: Cecilia, Sissela
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

”Han är en dålig förlorare”

Kommer Benitez och Wenger skaka hand efter matchen?

Här är ett annorlunda odds att spela på när Liverpool drabbar samman med Arsenal på söndag:

Kommer tränarna Benitez och Wenger skaka hand efter matchen?

– Vi ger 15 gånger pengarna på att de inte skakar hand med varann efter matchen, säger Expekts informationschef Dan Vikman.

Skakar hand? Liverpools Rafa Benitez och Arsenals Arsene Wenger.   Skakar hand? Liverpools Rafa Benitez och Arsenals Arsene Wenger. Foto: Bildbyrån (MONTAGE)

Söndagens match mellan Liverpool och Arsenal lär bli en höjdare på många sätt. Men kanske blir det ändå mest spännande när matchen är över och tränarna – enligt god sed – ska ta i hand. För nu kan du nämligen spela på om det verkligen kommer ske.

– Det var ju bara en vecka sedan som Wenger inte skakade hand med Manchester Citys Mark Hughes efter ligacupförlusten och han har ju erkänt öppet att han är en dålig förlorare så vem vet hur detta kommer att arta sig, säger Dan Vikman på Expekt.

Spelbolaget betalar 15.00 gånger pengarna om de båda coacherna struntar i att ta i hand – mot (jätte)favoritoddset 1.01 på att de följer traditionen.

4.25 på rött kort

Matchen då? Den vinner hemmalaget Liverpool om vi ska tro oddsen.

– Vi hoppas på en sevärd match men det kommer att smälla rätt bra och vi räknar med en del ”trafik” på att det blir nåt rött kort i matchen. Vi ger 4.25 på att det blir en utvinsing och 1.18 på att det inte blir det, säger Vikman.    Matchen mellan serietrean Arsenal (28 poäng) och sjuan Liverpool (24 poäng) spelas på söndag klockan 17.

SENASTE NYTT

Sportbladet

Visa fler
SPORTBLOGGAR
Brennings blogg

Patrik Brenning

SILLY SEASON

Rykten & övergångar

Om Aftonbladet