Studenten har chans på 50 000 kronor

På söndag koras vinnaren
i Unibets livebetting-SM

SPEL

Mattias från Limhamn har blivit historisk som den förste att kvala in till finalen i Unibets livebetting-SM.

– Det kommer bli tufft i finalen men seger är målet, säger studenten Mattias till Unibet.

SM i livebetting går av stapeln för första gången i år. Och förste man att kvala in till söndagens final blev studenten Mattias från Limhamn utanför Malmö. Och nog blir han att räkna med i finalen – hans kvalspel gav 265 procent i återbetalning.

– Med tanke på kvalresultatet går jag helt klart in för att vinna. Jag fick in en bra kombination i lördags som hjälpte mig. ?Det kommer bli tufft i finalen men seger är målet, säger Mattias.

”En dynamisk marknad”

Klockan 12 på söndag drar sextondelsfinalen i gång, och någon gång runt 23 beräknas en vinnare vara korad.

– Livebetting är kul! En dynamisk marknad och det händer saker hela tiden vilket gör det väldigt intressant, säger Mattias.

FAKTA

Livebetting-SM

Kl. 12.00 börjar finaldagen med sextondelsfinal. Samtliga spelare kommer att få ett unikt finalkonto laddat med 1000 kr att spela för och man har två timmar på sig att förvalta pengarna. De 16 som har högst saldo när klockan är exakt kl. 14.00 går vidare till åttondelsfinal.

Åttondelsfinal mellan 15.00 och 17.00. Även här får varje spelare 1000 kr var att spela för och de åtta med högst saldo exakt kl. 17.00 går vidare till kvartsfinal.

kvartsfinal mellan 18.00 och 20.00. Varje spelare får 1000 kr var att spela för och de fyra med högst saldo exakt kl. 20.00 går vidare till finalen som avgörs mellan 21.00 och 23.00 enligt samma princip som ovan.

Källa: Unibet