”Styrelsen borde avgå”

Spelbolag sågar ÅFF:s val att sparka tränaren – åker ur ändå enligt oddsen

Foto: bildbyrån
spelar superettan 2011 Kristian Bergström är Åtvidabergs störste stjärna, men det räcker inte enligt spelbolaget Nordicbet som dömer ut klubbens chanser att spela allsvenskt 2011.
SPEL

Efter tre matcher fick Åtvidabergs Daniel Wiklund sparken.

I går tog laget sin första allsvenska poäng med den nya ledarduon.

Men det räcker inte. Den anrika klubben spelar i superettan 2011 enligt ett spelbolag.

– Det var ju knappast Daniels fel att klubben inte förstärkte tillräckligt, säger Urban Aheinen på spelbolaget Nordicbet.

Åtvidaberg gjorde comeback i allsvenskan den här säsongen. Men det har knappast blivit en dans på rosor för den lilla bruksklubben, som firade stora triumfer med SM-guld och Europacupspel på 1970-talet.

Efter tre omgångar fick tränaren Daniel Wiklund, som tog upp laget i allsvenskan, sparken. Den assisterande tränaren Andreas Thomsson tog över med Bosse Johansson som bollplank.

Tog första poängen

I går kom så första poängen för nykomlingen efter 0–0 hemma mot Kalmar FF, men faktum kvarstår. Åtvidaberg har ännu inte gjort ett allsvenkt mål på fyra matcher och oddsen talar sitt tydliga språk. Åtvidaberg spelar i superettan 2011.

– Det var ju knappast Daniels fel att klubben inte förstärkte tillräckligt inför återkomsten och här borde styrelsen och sportgruppen ta ett större ansvar och avgå i stället, men det kommer vi nog aldrig få se oavsett sport, säger Urban Aheinen, oddssättare på spelbolaget Nordicbet.

DISKUTERA: Tror du att Åtvidaberg spelar i allsvenskan 2011? Tyck till & diskutera HÄR!

FAKTA

Här är oddsen:

Spelar Åtvidaberg i allsvenskan 2011?

Ja: 25.00. Nej: 1.01.

Odds från Nordicbet.

ARTIKELN HANDLAR OM