Expertens sköna vinst: 54 174 kr

Sportbladets spelexpert i storform – vinner på allt: ”Det rullar på bra”

Foto: ulf höjer
visar storform Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck vinner på det mesta just nu.
SPEL

40 000 kronor på Europatipset.

7 500 kronor på hockeybomben och så 6 674 kronor på Power Play-tipset i går.

– Det rullar på bra nu, säger Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck.

Sportbladets spelexperter Steven-Lee Holmdahl och Ulrik Sandebäck radar verkligen upp snygga vinster. På två veckor har duon tagit hem ena fina vinsten efter den andra.

I går var det Power Play-systemet på 324 rader som slog in och gav 6 674 gånger pengarna.

– Ett mycket högt odds på en relativt enkel rad. Jag slarvade dock på mitt 64 raderssystem och missade där bara Almtuna. Gick på x2, men borde tagit 12 som jag gjorde med Växjö–Leksand. Men det stora systemet gick in och var egentligen redan i hamn efter första perioden.

”Två som delar”

Ulrik Sandebäck har sin förklaring till framgångarna:

– Vi är två nu som delar på stora delar av jobbet. Då får vi mer tid över till att analysera mera. Det har gett effekt direkt genom fler vinster och bättre analyser och mer slagkraftiga system. Men sedan är det också så att vinsterna brukar komma i ”omgångar” när man är inne i zonen.

Det har även fungerat väldigt bra med era YouBet-live-sändningar. Eller?

– Jo, det har det. Det är nästan ännu roligare. Det har faktiskt gått nästan galet bra varje gång. Men som jag sagt förut, det är nästan enbart läsarnas egna förtjänst. Det finns många bra livespelare som nosar upp riktigt bra spel. Som senast i onsdags, jag tror jag lyfte fram (ryggade) tre-fyra spel och alla gick in. Sedan är det kul att ett konstruktivt ”spelsnack” har fortsatt under YouBet-bloggen varje dag. Det finns jättemånga godbitar av läsarna där varje dag, Växjö var ett sådant ”läsardrag” som gick in i går.