Svenskarna som kan få Maradona sparkad

VM-fiasko – då sparkas ikonen enligt oddsen

Foto: afp, ap, peter van den berg
Sparkas vid fiasko Svenska kaptenerna Lars Lagerbäck och Roland Andersson i Nigeria kan se till att Diego Maradona sparkas enligt ett spelbolag.
SPEL

Lars Lagerbäck och Roland Andersson kan se till att Diego Maradona får sparken – genom att slå ut Argentina redan i gruppspelet.

Det tror spelbolaget Nordicbet och dess odds.

– Maradona blir avsatt direkt på plats i Sydafrika om de missar att gå vidare från gruppen, säger oddssättaren Urban Aheinen.

Det har varit stark kritik mot Diego Maradonas sätt att coacha Argentina ända sedan han tog över landslaget. Han lyckades dock krångla vidare det stjärnspäckade landslaget till VM i Sydafrika. Väl där är de en av de stora guldfavoriterna.

Men två svenskar kan sätta stopp för Maradonas framfart, Nigerias förbundskapten Lars Lagerbäck och hans assisterande tränare Roland Andersson.

”Bör vänta med hemresan”

Argentina spelar i grupp B tillsammans med Nigeria, Sydkorea och Grekland, och skulle gruppspelet sluta i ett fiasko för Argentina, precis som för åtta år sedan, att landet missar att ta sig vidare, så sparkas Maradona enligt spelbolaget Nordicbets odds.

– Skulle Argentina inte ta sig vidare från gruppspelet, då blir Maradona avsatt direkt på plats i Sydafrika och gör kanske säkrast i att avvakta med sin hemresa tills det lugnat ner sig därhemma, säger spelbolagets oddssättare Urban Aheinen.

FAKTA

Så säger oddsen:

Får Maradona sparken om Argentina missar att gå vidare från gruppen?

Ja: 1.20.

Nej: 4.00.

Odds från Nordicbet.

ARTIKELN HANDLAR OM