"Känner att de tar en trepoängare"

Expekts tipsexpert Glenn Strömberg tippar VM – VARJE DAG

SPEL

Under hela VM-festen i Sydafrika kommer spelbolaget Expekts tipsexpert Glenn Strömberg att ge sina dagliga tips.

Så här tror experten om måndagens fyra matcher:

Match 1 , 16:00: Slovenien - England

Glenns tips: 2. Odds: 1,48.

Glenns kommentar: Slovenien går vidare vid oavgjort men jag kan inte gå emot England i en sån här match tipsmässigt även om laget känns kallt spel- och oddsmässigt sett. Om England når sin normala nivå kommer de att fixa detta, men det är inte alldeles självklart.

Match 2 , 16:00: USA - Algeriet:

Glenns tips: 1. Odds: 1,95.

Glenns kommentar: USA gjorde en märkligt svag första halvlek mot Slovenien och jag vet ärligt talat inte riktigt vad som hände där. Men USA kom tillbaka i andra halvlek och fixade ett oavgjort resultat. Nu har de ett upplagt läge att gå vidare vid seger mot Algeriet och jag spelar på jänkarna. Algeriet är ett något för svagt lag.

Match 3 , 20:30: Ghana - Tyskland

Glenns tips: 2. Odds: 1,55.

Glenns kommentar: Oj, det här är en lurig match. Tyskland är alldeles för stor favorit för min del, men Ghana är väldigt ineffektivt i offensiven. Tyskland brukar alltid lösa såna här situationer och jag känner att de tar en trepoängare, men oddsmässigt hittar jag inget lockande att spela på.

Match 4 , 20:30: Australien - Serbien

Glenns tips: 1. Odds: 1,90.

Glenns kommentar: Jag backar Serbien direkt här, och en dubbel med dem och USA kan vara ett bra spel. Serbien har inte imponerat på mig på det sätt som jag hade förväntat mig men det är ett svårslaget lag och förr eller senare får det till det framåt. Serbien vinner mot ett ganska trasigt Australien.

Alla odds från Expekt.