– Känslan är att det tar slut snart

SPELENKÄT: Spelbolagen svarar på TRE HETA VM-frågor – VARJE DAG

Foto: ap
SPEL

Sportbladet Spel tänker hjälpa dig att vinna pengar på VM-festen i Sydafrika.

Varje dag kommer spelbolagens experter att svara på tre heta frågor som ska hjälpa dig att satsa dina pengar rätt.

Så tror experterna om dagens fyra matcher:

SPORTBLADET SPELS FRÅGOR:

1) Hur slutar matchen?

2) Vem gör målen i matchen?

3) Vad är det bästa spelet enligt er på matchen?

Match 1 , 16:00: Slovakien - Italien

Jörgen Sparredal, marknadschef, bet365:

1)

2)

3)

Andreas Slätt, marknadschef, Unibet:

1) – 0-1.

2) – De Rossi.

3) – Här står ofantligt mycket på spel och då framförallt för italienarna som är regerande världsmästare. De har allt att förlora medan Slovakien har allt att vinna. Italien känns dock som det starkaste laget. Laget försöker ivrigt skapa situationer, men den sista passen eller sista ”tanken” har hittills fallerat. De Rossi blir nationens hjälte med ett sent mål i andra halvlek.

Henrik Lengstedt, marknadschef, Nordicbet:

1) – Italien är illa ute i gruppen. Man måste vinna sista matchen för att säkra avancemang. Slovakien har bara 1 poäng med en vinst räcker för avancemang om Nya Zeeland inte skräller mot Paraguay. Vi tror att Italien klarar sig vidare.

2) – Di Natale får chansen från start och drar in enda målet i matchen.

3) – Bäst spelet är Under 1.5 mål till 2.65.

Dan Vikman, Expekt:

1) – Riktigt lurigt detta. Eftersom Paraguay säkert slår Nya Zeeland räcker oavgjor för Italien och det skulle inte förvåna ett dugg om Italien går vidare med tre oavgjorda resultat. Rätt typiskt Italien i ett gruppspel. En tät och jämn match där det blir 1-1.

2) – Hamsik kan motståndarna och nätar för Slovakien medan de Rossi skjuter Italien vidare.

3) – Krysset till nästan fyra gånger pengarna måste provas med tanke på vilka problem Italien har att skapa chanser och komma till bra avslut.

Mikael Mellqvist, Betsafe:

1) – 1-2. Italien har varit en besvikelse hittills men vi tror de vinner måstematchen.

2) – Riccardo Montolivo ligger bakom mycket av den italienska offensiven.

3) – X-alternativet på Italien (-1) till 3,60 i odds.

Hannes Wåhlin, pr-ansvarig, Betway:

1) – Kniven mot strupen för Italien. Lippis mannar har inte alls fått det att fungera, men möter ett svagt Slovakien här. Italien kommer inte att bjuda på något finlir, men som så många gånger förr grejar Gli Azzurri en plats i åttondelsfinalen genom vinst med 1-0.

2) – Di Natale skjuter Italien till slutspel.

3) – Under 1.5 mål till oddset 2.60.

Thomas Bertilsson, pr-ansvarig, Betsson:

1) – 1-1, Båda lagen tar sig vidare med en seger. Kryss kan räcka för Italien men är inget resultat man kan spela på. Italienarna kommer försöka få igång spelet men det kommer att låsa sig och Slovakien har allt att spela för. Oavgjort slutar matchen vilket förmodligen gör att Italien som vanligt går vidare från gruppspelet med nöd och näppe.

2) – Vittek och Gilardino.

3) – Krysset till oddset 4,15.

Match 2 , 16:00: Paraguay - Nya Zeeland

Jörgen Sparredal, marknadschef, bet365:

1)

2)

3)

Andreas Slätt, marknadschef, Unibet:

1) – 1-0.

2) – Roque Santa Cruz.

3) – Att Nya Zeeland skulle ha chansen att spela sig vidare till slutspelet i årets fotbolls-VM i sista gruppspelsmatchen hade nog få räknat ut, men nu är det fakta i målet. Man kan inte annat än imponeras över krigarinstinkten som finns där; en robust vilja som få och varje andetag gäller liv eller död. Som Frankrike fast tvärtom. Paraguay imponerade mot Slovakien senast och om de fortsätter på den inslagna vägen kan det här bära hyggligt långt. Attraktiv fotboll med avslutare i världsklass (se Santa Cruz). Vi förordar vinnarspel på Paraguay och tackar samtidigt Nya Zeeland för den tid som varit.

Henrik Lengstedt, marknadschef, Nordicbet:

1) – Paraguay är vidare på oavgjort resultat men kommer gå för vinst i gruppen. Nya Zeelands kryss-frossa är över. Paraguay vinner med 3-0

2) – Cardozo, Barrios och Santa Cruz gör målen.

3) – Bästa spelet är Över 2.5 mål till 2.05.

Dan Vikman, Expekt:

1) – Även om Nya Zeeland har charmat med sin kampvilja kan jag aldrig se laget räcka till i 90 minuter mot ett mycket kompakt och fysiskt starkt Paraguay. Det kommer att uppstå blottor bakåt och Paraguay vinner med 2-0.

2) – Riveros och Santa Cruz hittar rätt.

3) – Dubbla pengarna på att Paraguay leder i halvtid och sedan vinner matchen känns bra. Jag tror att kraften runnit ur Nya Zeeland.

Mikael Mellqvist, Betsafe:

1) – 2-0. Nya Zeeland har överraskat färdigt nu.

2) – Roque Santa Cruz.

3) – Paraguay (-1) till 2,25.

Hannes Wåhlin, pr-ansvarig, Betway:

1) – Nya Zeeland kom hårt nederlagstippade till VM, men har visat att man kommer långt på kämpaglöd och laganda. Här tror vi ändå inte att All Whites mäktar med en till skräll, och Paraguay säkrar en gruppsegern via en 2-0 seger.

2) – Anfallsduon Barrios & Cardozo gör Paraguays mål.

3) – Paraguay vinner utan att släppa in mål till oddset 1.85.

Thomas Bertilsson, pr-ansvarig, Betsson:

1) – Paraguay har imponerat hittills i turneringen och vill verkligen vinna denna grupp. Förlust och därmed vinst för Nya Zeeland och eventuellt Italien gör att de blir omsprungna. Så tror vi inte utfallet blir utan Paraguay kommer att ta hem denna match men bara med ett mål. 0-1 slutar den.

2) – Barrios.

3) – Kryss i halvlek till oddset 2,08.

Match 3 , 20:30: Danmark - Japan

Jörgen Sparredal, marknadschef, bet365:

1)

2)

3)

Andreas Slätt, marknadschef, Unibet:

1) – 0-0.

2)

3) – Ödet i egna händer för bägge lagen. Danmark var bra mot ett rörigt Kamerun och Japan försvarade sig tappert mot ett bättre Holland, vilket gör att denna match innehåller mycket spänning. Lagen har sett jämngoda ut hittilldags. Lagen känns inte som någon av de bättre lagen i VM och lär få svårt i slutspelet, men ett oavgjort resultat ligger faktiskt närmast till hands.

Henrik Lengstedt, marknadschef, Nordicbet:

1) – Våra bröder i söder går för seger. Med mönsteranfall färskt i minnet där Bendtner och Rommedahl visade vägen så kommer skandinaviens brassar att slå Japan, med 2-0 och vidare från gruppen.

2) – Bendtner gör matchens enda mål.

3) – Bästa spelet är Halvtid/Fulltid X/1 till 4.80.

Dan Vikman, Expekt:

1) – Japan är ett av VM:s bäst organiserade lag och kommer att kriga till sista blodsdroppen för att ta en poäng, men jag tippar att Danmark tar hem detta. Man känns lite starkare och hårdare. Danmark vinner med 1-0 och går till åttondelsfinal.

2) – Det känns inte otroligt att Bendtner avgör detta.

3) – Danmark till 2.25 i odds måste anses vara riktigt spelbart.

Mikael Mellqvist, Betsafe:

1) – Danmarks landslag har haft mycket flyt i både kvalet och senast mot Kamerun. Känslan är att det tar slut snart. Vi kör 1-1 och dansk exit.

2) – Bendtner för Danmark och Honda för Japan.

3) – 1-1 till 6 i odds är ett spännande långskott.

Hannes Wåhlin, pr-ansvarig, Betway:

1) – Danmark tog en mycket viktig seger mot Kamerun senast och tar andraplatsen i gruppen vid seger mot Japan. Danskarna tar chansen och vinner med 2-1.

2) – Veteranen och lagkaptenen Tomasson visar vägen genom att göra matchens första mål. Bendtner ökar sedan på innan Honda tröstmålar för Japan.

3) – Båda lagen gör mål till oddset 2.15.

Thomas Bertilsson, pr-ansvarig, Betsson:

1) – Danskarna måste vinna och är beroende av att nyckelspelare levererar. Några av dessa spelare är småskadade och kan därför inte komma upp i sin fulla potential. Danmark får det tufft men tror de klarar det. Väl framme i mästerskap brukar de ha förmågan att ta sig till slutspel. 2-1 slutar matchen.

2) – Tomasson, Rommerdal och Shunsuke Nakamura.

3) – 2-1 till oddset 8,45.

Match 4 , 20:30: Kamerun - Holland

Jörgen Sparredal, marknadschef, bet365:

1)

2)

3)

Andreas Slätt, marknadschef, Unibet:

1) – 1-1.

2) – Etó (KAM) och Sneijder (HOL).

3) – Kamerun har sett mer än lovligt dåliga ut under flera stunder av sina två spelade matcher. Inför VM var det mycket snack om en spännande trupp med Etó i spetsen, men av detta har vi inte sett något. Holland har imponerat och är klara för slutspel. Vi har feeling för att Kamerun kommer att vilja bättre på sitt resultat en aning och att Holland kommer vila ett par av de bättre. Ett oavgjort resultat vore logiskt.

Henrik Lengstedt, marknadschef, Nordicbet:

1) – Holland är redan klara för avancemang, men vill säkra gruppsegern. Ett oavgjort resultat räcker, men de kommer att gå för seger mot Kamerun.

2) – Robin van Persie gör 2 mål i matchen som slutar 0-2.

3) – Bästa spelet är Handicap 1.0 - 0.0 med Holland-seger för 3.05.

Dan Vikman, Expekt:

1) – Den här matchen är ju betydelselös och känns aningen lurig. Holland kommer att ställa över spelare och Kamerun vet man inte riktigt var man har. Ett kryss ligger nära till hands. 2-2.

2) – Huntelaar och van Bommel gör Hollands mål, Makoun och Eto´o hittar rätt för Kamerun.

3) – Dubbla pengarna på över 2.5 mål är taget. Här kan det hända saker i målväg.

Mikael Mellqvist, Betsafe:

1) – 1-3.

2) – Robin van Persie.

3) – Båda lagen gör mål till 1,93 i odds.

Hannes Wåhlin, pr-ansvarig, Betway:

1) – En match som saknar någon större betydelse. Kamerun är redan utslagna och Holland är i princip klara gruppsegrare. Vi tror att ett avslappnat Holland kör över ett uppgivet Kamerun. 3-0 till Holland.

2) – Comebackande Robben sätter ett, van Persie hittar äntligen nätet och van der Vaart avrundar målskyttet.

3) – Holland gör fler än 2.5 mål till oddset 5.00.

Thomas Bertilsson, pr-ansvarig, Betsson:

1) – Kamerun har äran att spela för mot Holland, som vunnit utan att övertyga och har ett stort sparkapital i Robben i slutspelet. 1-1, Båda lagen tar sig vidare med en seger. Kryss kan räcka för Italien men är inget resultat man kan spela på för italienarna.

2) – Etoo, Sneijder och Kuyt.

3) – Över 1,5 mål för Holland till oddset 1,94.

DISKUTERA: Hur spelar du? KOMMENTERA HÄR!

Minimedia