"Det finns värde i att spela krysset"

Expekts tipsexpert Glenn Strömberg tippar VM – VARJE DAG

SPEL

Under hela VM-festen i Sydafrika kommer spelbolaget Expekts tipsexpert Glenn Strömberg att ge sina dagliga tips.

Så här tror experten om måndagens fyra matcher:

Match 1 , 16:00: Slovakien - Italien

Glenns tips: 2. Odds: 1,55.

Glenns kommentar: Jag kan inte spela på Italien till ett ganska lågt odds när de ska föra en match utan att ha den där spelaren som kan ta tag i saker och ting på mittfältet. Dessutom saknar Italien en riktig målskytt. Men jag kan inte gå emot Italien i mitt tips. Man är experter på att lösa såna här situationer och det är mycket troligt att kryss räcker för att gå vidare. Förhoppningsvis ger i alla fall Lippi di Natale chansen från start.

Match 2 , 16:00: Paraguay - Nya Zeeland

Glenns tips: 1. Odds: 1,47.

Glenns kommentar: Det råder inget snack här för mig: jag spelar Paraguay. Nya Zeeland har kämpat bra mot Slovakien och Italien, men jag kan inte se dem stå upp mot fysiskt starka och slipade Paraguay som förstås inte lämnar något åt slumpen här. Paraguay vinner.

Match 3 , 20:30: Danmark - Japan

Glenns tips: X. Odds: 3,25.

Glenns kommentar: Japan har favör av att gå vidare på ett oavgjort resultat. Danmark imponerade inte på mig i första matchen mot Holland men såg bättre ut mot Kamerun. Japan har dock ett enormt välorganiserat lag och en enorm arbetsmoral i laget vilket gör att jag tycker att det finns värde i att spela krysset.

Match 4 , 20:30: Kamerun - Holland

Glenns tips: 1. Odds: 4,40.

Glenns kommentar: Holland är redan vidare och kommer inte att riskera mycket i den här matchen. Kamerun har varit en stor besvikelse för mig och är redan ute ur turneringen. Men här finns faktiskt chansen att uträtta något och oddset på Kamerun provas för den som vill.

Alla odds från Expekt.