Miljonvinnarna hittade: ”Nu svimmar jag nästan”

”Det känns helt galet”

SPEL

Svenska Spels letande är över.

Här är paret som vunnit osannolika 94 miljoner kronor.

– Det känns helt galet, säger det lyckliga paret.

När paret, som är i 30-årsåldern, ringde upp Svenska Spel vinnarambassadör Pierre Jonsson trodde de att de vunnit fyra miljoner. De hade dock räknat fel – med 90 miljoner kronor.

”Ett smart drag”

– Nu när midsommarfirandet var över tänkte vi att vi kanske borde rätta våra rader. Det var dags att förlänga vårt 10-veckors spel. Efter rättningen trodde vi att vi vunnit 4,3 miljoner och gick som på rosa moln, säger de och fortsätter:

– Den här gången tänkte vi att vi skulle spela färre rader fast under en längre period. Det visade sig vara ett otroligt smart drag.

”Nu svimmar jag nästan”

Och väntan för Svenska Spel har varit långt. Det statliga företaget har letat efter vinnarna i över tio dagar. I går kom dock det efterlängtade samtalet.

– Är det sant? Ojojoj… nu svimmar jag nästan, sa mannen i luren, när han fick reda på att 94 miljoner snart kommer in på bankkontot.

Trots att paret, som vill vara anonyma, nu är ekonomiskt oberoende kommer de inte att sluta jobba.

– Ja, vad gör man…svårt att förstå hur mycket pengar det faktiskt är. Vi ska börja med att byta bostad och åka på en lång Europasemester i sommar. Men sluta jobba kommer vi absolut inte att göra, säger de lyckliga vinnarna.