”Maradona kommer att vinna VM-guldet”

Så tror spelbolagen att VM slutar

SPEL

Slutspelet i VM har börjat.

Här får du en sammanfattning av VM-spelet i Sydafrika – så här långt.

Läs om flopparna, överaskningarna och skyttekungarna.

Foto: GETTY IMAGES
Diego Maradona.

1) Vilka vinner VM-guld?

2) Vem vinner skytteligan?

3) Vilket lag har varit VM:s största flopp?

4) Vilket lag blir VM:s största överraskning?

Klas Winberg, Betfair:
1) – Spelarna på Betfair tror att Brasilien vinner finalen över Argentina.

2) – För närvarande har spelarna Higuain som favorit (23% tror att han vinner skytteligan), följd av Villa (15%) och Fabiano (11%).

3) – Det går inte att svara annat än Frankrike på denna. Ett kollektivt misslyckande på en sällan skådad skala.

Andreas Slätt, Unibet

1) – Brasilien har en mycket god chans att gå hela vägen i år. Starkt spelsystem med spelfördelare i världsklass, samt Luis Fabiano som kan avgöra från alla lägen. Brasilien har det som krävs.

2) – Luis Fabiano. Står alltid rätt och gör oftast rätt saker i rätt läge lika med en grym anfallare.

3) – Les Bleus som skapade historia - på fel sätt. Frankrike skall skämmas. En penibel insats rakt igenom som egentligen inte behöver kommenteras.

4) – Uruguay. Vi är klart imponerade över det sätt som Uruguay har genomfört sina matcher hittills. De kan gå riktigt långt och har spelare som kan avgöra matcher på egen hand som exv. Forlan.

Hannes Wahlin, Betway

1) – Vi tror att Maradona leder Argentina till landets första VM-guld sen han själv förde laget till guld i Mexiko 86. Lagets offensiv är makalös och Messi kommer växa i slutspelet.

2) – Luis Fabiano. Brasilien tar sig till en sydamerikansk final mot Argentina och Luis Fabiano landar på totalt fem mål.

3) – Måste ta med både Frankrike och Italien här. Att bara ta en respektive två poäng i gruppspelet är under all kritik. Italien hade dessutom en högst överkomlig grupp, som man misslyckades kapitalt i.

4) – Uruguay. Vid seger mot Sydkorea möter laget vinnaren av USA och Ghana i kvartsfinal. Med andra ord drömläge för Uruguay att ta sig ända till semifinal, och det tror vi att de fixar.

Minimedia