Spelbolagen: De vinner VM

”Spelat briljant fotboll”

Foto: ap
SPEL

Avgörandet är nära i VM.

Nu tippar spelbolagen hur turneringen slutar, genom att svara på tre heta frågor.

Här är deras tips:

1) Vilket lag vinner VM?

2) Vilket lag vinner brons?

3) Vem vinner skytteligan?

Andreas Slätt, Unibet:

1) – Jag tippade Spanien inför VM och får stå fast vid det. De vinner VM därför att de kan vinna matcher utan att spela särskilt bra. Det är en styrka. Dessutom har de David Villa, världens just nu, bästa anfallare.

2) – Tyskland tar hem det. De möter antagligen Uruguay i den matchen och det ska inte vara några problem för den tyska maskinen.

3) – Villa för att han är i strålande form.

Hannes Wåhlin, pr-ansvarig, Betway:

1) – Tyskland. De har spelat en briljant fotboll i turneringen och sprutat in mål i slutspelet. Har i Schweinsteiger och Özil VM:s bästa mittfältare och på topp har måltjuven Klose levererat i vanlig ordning. Tyskarnas snabba omställningar och kliniska avslut har varit outstanding. Tar revansch mot Spanien efter förlusten i EM-finalen för två år sen och vinner sen mot Holland i en förhoppningsvis riktigt underhållande final.

2) – Spanien. Hade Torres varit i form hade de kunnat gå hela vägen, men nu går de på pumpen mot Tyskland i semin. Uruguay ska dock inte ha något att sätta emot i en bronsmatch.

3) – Villa har levererat turneringen igenom och slutar på 6 mål totalt.

Dan Vikman, Expekt:

1) – Tyskland vore verkligen värdiga mästare med sitt effektiva och snabba spel. Jag hoppas och tror att tyskarna vinner.

2) – Uruguay spelar för liv och död och slår Spanien i bronsmatchen. Motivation slår klass.

3) – David Villa slapper inte detta nu. Ett mål till räcker.

Minimedia