”Vi tror på en jämn match”

SPELENKÄT: Spelbolagen svarar på TRE HETA VM-frågor – VARJE DAG

Foto: ap
SPEL

Sportbladet Spel tänker hjälpa dig att vinna pengar på VM-festen i Sydafrika.

Varje dag kommer spelbolagens experter att svara på tre heta frågor som ska hjälpa dig att satsa dina pengar rätt.

Så tror experterna om dagens match.

SPORTBLADET SPELS FRÅGOR:

1) Hur slutar matchen?

2) Vem gör målen i matchen?

3) Vad är det bästa spelet enligt er på matchen?

Tyskland–Spanien, 20:30:

Jörgen Sparredal, marknadschef, bet365:

1) – Spanien vinner matchen med 2-1.

2) – Villa och Iniesta gör Spaniens mål. Klose gör mål för Tyskland.

3) – Vi tror på en jämn match där Spanien till slut drar längsta strået. De kan bättre än de visat så här långt och vinner matchen med exakt ett mål, vilket kan spelas till oddset 4.33.

Andreas Slätt, Unibet:

1) – 1-2.

2) – Klose (TYS) och Villa x 2 (SPA).

3) – Vilken härlig semifinal! Tyskland imponerade å det väldigaste senast mot Argentina och skall rimligen vara favoriter efter den uppvisningen. Tyskland utan Ballack är en lagmaskin med attribut som förgyller varje steg på planen. Spanien å andra sidan börjar sakta, men säkert visa hur bra laget egentligen är. Helt vansinnig match mot Paraguay, men laget har det där lilla extra, tillsammans med tur som ett vasst spelande lag skall ha. Vi har feeling för att Spanien kan överraska tyskarna i denna semi och med målskytten Villa i en sagolik form kan han själv ställa tyskarna schack matt i avgörandets stund. Tufft, men Spanien mot final!

Henrik Lengstedt, marknadschef, Nordicbet:

1) – EM-finalen i repris! Tyskarna har sett oerhört starka ut, slå England med 4-1 och Argentina med 4-0 är riktigt imponerande och kul att se Klose i fin form, vilken måltjuv han är! Spanien har lyckats krångla sig vidare mest tack vare en storspelande David Villa som öst in mål för Spanien. En tuff match att vänta, inte alls omöjligt att vi ser ett oavgjort resultat efter full tid.

2) – Klose för Tyskland och David Villa för Spanien.

3) – Bästa spelet just nu är oavgjort till 3.20.

Dan Vikman, Expekt:

1) – Tyskland har hittat lösningar som inget annat lag i offensiven och ställs nu mot ett lag som kan se tillbaka på en snårig väg till semifinalen - men som också har den högsta nivån spelmässigt när allt fungerar. Jag känner mig dock väldigt osäker gällande Spanien och kan bara Tyskland hitta ytorna i den spanska dominansen i bollinnehav, har man en rejäl chans att vinna. Jag tippar 2-1 till Tyskland.

2) – Klose fortsätter skriva på sin sannsaga, och dessutom är det dags för Schweinsteiger att hitta rätt. David Villa håller sig framme igen för Spanien.

3) – Blundar man för vad Spanien potentiellt kan prestera och bara tittar på vad lagen har presterat hittills i VM så måste Tyslands odds, 2.75, betraktas som väldigt bra.

Andre Nordberg, Betsafe:

1) – Det känns som en tight match där Spanien trots allt är knappa favoriter. Tyskland har imponerat mest men Spaniens grundkapacitet är hög. Oavgjort efter full tid känns inte långt borta, annars 1-0 Spanien som tips.

2) – Skulle Spanien vinna med 1-0 är det troligast att David Villa gör målet, inte helt oväntat tips kanske.

3) – Eftersom jag tror på målsnålt så under 2.5 eller 1.5 mål ingen dum idé. Den modige går på under 1.5 mål och den som vill spela mer safe tar kanske under 2.5.

Hannes Wåhlin, pr-ansvarig, Betway:

1) – 2-1 till Tyskland. Det är svårt att tippa emot tyskarna efter deras strålande insatser mot England och Argentina. Spanien kommer som vanligt att ha mycket boll och vara det spelförande laget, men det passar Tyskland som kan straffa dem med sina blixtsnabba omställningar.

2) – Klose och Podolski som så många gånger förr för Tyskland. Iniesta hittar rätt för Spanien.

3) – Klose gör matchens första mål till oddset 7.00.

Thomas Bertilsson, pr-ansvarig, Betsson:

1) 2-0, Tyskarna spelar på toppen av sin förmåga. Spanjorerna är inte ens nära sitt max. Detta kommer att fälla avgörandet.

2) Podolski och Klose.

3) Pdolski som målskytt till oddset 3,75.

Minimedia