Spelfeber i Sverige – när Zlatan är tillbaka

Men stjärnan blir mållös i comebacken enligt oddsen

Foto: AP
Tillbaka som målskytt? I morgon gör Zlatan Ibrahimovic comeback i landslaget. Enligt spelbolagen råder det spelfeber tack vare stjärnans återkomst.
SPEL

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i landslaget. Det får inte bara förbundskapten Erik Hamrén att jubla.

Det gör även spelbolagen.

– Vi räknar helt klart med större omsättning på Sverige–Skottland enbart tack vare Zlatan-effekten, säger Dan Vikman, presschef på spelbolaget Expekt.

Onsdagen 14 oktober 2009 gjorde Zlatan Ibrahimovic sin senaste match i landslagströjan. Då var det VM-kvalets sista omgång och hemmamatch mot Albanien.

I morgon kväll är han tillbaka – i träningslandskampen mot Skottland på Råsunda. Och nu räknar spelbolagen med spelfeber tack vare stjärnans återkomst.

”Underbart att han är tillbaka”

– Det är underbart att Zlatan är tillbaka i landslaget och vi räknar helt klart med större omsättning på Sverige–Skottland enbart tack vare Zlatan-effekten, och fortsättning följer i EM-kvalet då Zlatans medverkan verkligen kan bli avgörande, säger Expekts presschef Dan Vikman.

”Klar favorit”

Men fansen kan inte räkna med någon målsuccé i comebacken – i alla fall inte man ska tro oddsen, som säger att en sliten och restrött Ibrahimovic blir mållös. Men att Sverige vinner matchen råder det inga tvivel om.

– Sverige är ganska klar favorit mot Skottland och visst känns det en hel del positiva vindar kring Erik Hamréns nya landslag med Zlatan som ässet i leken, säger Dan Vikman.

DISKUTERA: Gör Zlatan mål mot Skottland? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

FAKTA

Så säger oddsen:

MATCHODDSEN:

Sverige–Skottland: 1.85-3.30-3.80

ZLATAN-SPECIAL:

Kommer han göra mål under ordinarie tid?

Ja: 2.75. Nej: 1.39.

Kommer han göra 2 eller fler mål under ordinarie tid?

Ja: 7.50. Nej: 1.06.

r han mål och vinner hans lag under ordinarie tid?

Ja: 3.30. Nej: 1.28.

Odds från Expekt.