”3,10 gånger pengarna på att han kysser sin vigselring”

Spela på hur Wayne Rooney ska hylla sin hustru Coleen i kväll

Foto: ap
Hyllar Coleen? Betsafe erbjuder odds på hur Wayne Rooney ska sona för sexskandalen mot Schweiz i kväll.
SPEL

Efter prostitutionsskandalen:

Nu kan du spela på hur Wayne Rooney ska sona för sin påstådda otrohet i samband med EM-kvalmatchen mot Schweiz i kväll.

– Att Rooney gör mål och kysser vigselringen ger 3,10 gånger pengarna, säger Andrè Hall, oddssättare på Betsafe.

Wayne Rooney har fått rejält med stryk i pressen den senaste veckan efter avslöjandet om den påstådda affären med den 21-åriga lyxprostituerade Jennifer Thompson. Trots detta pekar allt på att Rooney kommer att starta i Englands EM-kvalmatch mot Schweiz i kväll.

Nu kan du spela på hur Wayne Rooney agerar under kvällens match. Spelbolaget Betsafe erbjuder flera specialodds kring den engelska superstjärnan. Att Wayne Rooney gör mål och kysser sin vigselring ger 3,10 gånger pengarna. Gör han mål och visar upp en tröja med ett kärleksbudskap riktat till sin fru Coleen är oddset 6,50 gånger pengarna.

"Kanske kysser diamantringen"

- Den spanske stjärnan Raul har ju firat i åravis med att kyssa sin giftering. Paret Rooney använde över tio millioner på sina ringar när de gifte sig – så kanske Rooney visar sin fru kärlek med att kyssa diamantringen – som han oftast inte spelar med, säger oddssättaren Andrè Hall på Betsafe.

André Hall utesluter dock inte att Wayne Rooneys prestation kan svänga åt precis motsatta hållet.

– Det är inte otänkbart att det blir Rooneyfiasko mot Schweiz. Hans humör är inte på det bästa – och vem vet hur det blir om det går dåligt för England. En Rooneyutvisning kan fort bli resultatet, säger han.

Att Wayne Rooney får se rött kan spelas till 30 gånger pengarna.

ARTIKELN HANDLAR OM