”Saints vinner i kväll – men Colts blir mästare”

Dags för årets NFL-premiär

Foto: ap
Peyton Manning och hans Indianapolis Colts blir NFL-mästare, tror Unibets expert Andreas Slätt.
SPEL

NFL-smygstart i natt med regerande mästarna New Orleans Saints mot Minnesota Vikings.

En öppen och underhållande match, enligt Unibets expert Andreas Slätt.

– Över 48 poäng i matchen ger hela 1,90 i odds och det är jag helt övertygad om att det blir, säger han.

Matchen är en repris av förra säsongens NFC-final och dessutom en extremt spännande duell mellan quarterback-stjärnorna Drew Brees (Saints) och Brett Favre (Vikings). Den senare gör sin 20:e säsong i den amerikanska fotbollsligan.

– Favre är ett unikum och på det sätt han kom tillbaka under fjolåret i kanske världens kanske tuffaste sport påvisar att real legends never die, säger Andreas Slätt.

Dock tror han att Saints blir på tok för tuffa för att Vikings ska kunna rå på dem.

"Saints sjukt vassa offensiv"

– Om vi ser till lagen som helhet med Saints sjukt vassa offensiv med Brees som klassföreståndare kan det vara tufft för Vikings att rå på Saints. Seger till New Orleans Saints ger 1.40 i odds. Men jag skulle stå över det spelet. Istället rekommenderar jag Unibets specialodds: Över 48 poäng i matchen ger hela 1,90 i odds och det är jag helt övertygad om att det blir.

Däremot tror Andreas Slätt inte att New Orleans Saints klarar av att försvara sitt mästerskap. I stället tippar han att förra säsongens finalförlorare Indianapolis Colts vinner Superbowl i vinter.

Cowboys får vänta

– Peyton Manning kommer att föra sitt lag hela vägen 2010/2011.

Årets flopp?

– Dallas Cowboys. Vi är inte helt tillfreds med quarterback Tony Romo. Cowboys kan gå hela vägen, men behöver säkerligen detta året på sig för att få en hög lägstanivå.

ARTIKELN HANDLAR OM