”Johnson – tungan på vågen för Wednesday”

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om onsdagens drag

Foto: ap
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, onsdag 6 oktober 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

Ont om pålitliga favoriter i dag, men jag väljer att ta parti för Sheffield Wednesday. Kommer säkert att vila en del spelare, vilket även Chesterfield lär göra, men man har en bra trupp – som numera är skadefri. Jermaine Johnson är tillbaka och han kan bli tungan på vågen. Sund etta. 1,75.

DAGENS DRAG

Serieledande Fluminense tappade poäng borta mot Prudente senast, men man spelade bra och låg närmast segern. Det ska inte vara någon fara med formen. Santos har gett upp hoppet om guld och har nya skador på Marquinhos, Marcel, Dracena. Ettan känns vettig. Liras till runt 2,00.

DAGENS AVSLAG

Burton fick förstemålvakten Adam Legzdins skadad senast. Det gör att 47-årige reservkeepern Kevin Poole tar plats i målet. Man väntas därtill vila målkungen Shaun Harrad. Trycks ändå ned i 2,15. Märkligt.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

4 Space Hoss (V64-3) singelstreckar jag. Han var ruskigt bra senast när han vände ut och in på motståndet på en långsida och vann överlägset. Samma sak igen? Tror det. 1 Miss Sixty (V64-5) är mer en chansning. Hon är jättebra och skulle Goop lyckas försvara innern är det bra vinstchans.

DAGENS DRAG

4 Renevatio (V64-1) bjuder upp till dans och svarar ut favoriten Höwings Oh Titan. Det kan vara spets och slut. 10 Francais du Gull (V64-2) avslutade vasst i skymundan senast. Enklare emot nu. 11 Dusty Girl (V64-4) hade mycket sparat senast. 12 Calypso Sund (V64-6) kan skrälla trots läget.

DAGENS AVSLAG

Jag vet, mina avslag vinner hela tiden. Men jag fortsätter leta överspelade favoriter som ska garderas, det betyder inte att de är chanslösa. 10 Dileva Käll (V64-6) är en sådan. Mycket bra häst – formen?

PATRIK FERNLUND (Trav 365/aftonbladet.se)

DAGENS SÄKRA

4 Space Hoss (V64-3) såg ut som en briserande bomb senast när han vann med en gäspning. Insatsen var enorm och är han lika fin som senast är han oslagbar. 10 Dileva Käll (V64-6) har toppchans och chansspikas.

DAGENS DRAG

4 Renevatio (V64-1) är en riktigt rejäl häst som är bra för klassen de dagar han tävlar på topp. Är snabb ut bakom bilen och skulle det bli ledning kan storfavoriten få problem. 14 Intruder Kronos (V64-2) har aldrig förlorat felfri. Andra raka för Bergh?

DAGENS AVSLAG

9 Necklace (V64-3) har jag aldrig trott på och det gör jag inte i kväll heller. Stig H:s sto är en skaplig häst men måste ha tur med positionerna för att vinna mot det här motståndet. Som mycket streckad känns hon iskall.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM