Köpte lott värd en miljard – i porrbutik

Nu träder vinnaren Mike Greer fram

SPEL

Porrbutikslottens vinnare har trätt fram.

Mike Greer från Detroit visade upp den rätta lottokupongen och kammade hem 900 miljoner kronor – vilket ändå bara blev helgens näst största lottovinst i Michigan.

Mike Greer (tv) och Steve Mays hämtar ut mångmiljonvinsterna.

Mike Greers vinst på 129 miljoner dollar, strax under 900 miljoner kronor, har redan blivit omskriven eftersom den vinnande lottokupongen inhandlades på en porrbutik i Detroit.

49-åringe Greer, som säger sig representera en grupp vänner med ett spelbolag ihop, säger att det var en av de andra i gänget som köpte lottokupongen och att han inte har en aning om hur den införskaffats. Och när han hämtade ut pengarna lät han knappast som någon stor porrkonsument.

"Gud har en tanke"

– Vi kommer att donera en hel del till kyrkan. Det enda jag kan anta är att Gud har en tanke med att välsigna oss med de här pengarna och att vi förväntas göra vissa saker. Det är det enda jag kan utgå ifrån, säger han enligt AP.

Bara dagarna innan Mike Greer och hans gäng träffade den vinnande Powerball jackpotten delade Mega Millions ut en jackpott på 141 miljoner dollar, drygt 950 miljoner kronor.

"Har redan en båt"

Osannolikt nog bor vinnaren Steve Mays också i Michigan, i den lilla kuststaden Gladstone.

Pensionären Steve Mays, som vägrar att uppge sin ålder, presenterades som vinnare i helgen samtidigt som Greer.

– Jag har redan en fin båt så en sån behöver jag inte. Kanske behöver jag något att dra den med, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM