”Roma måste vinna”

Ola Andersson tippar Champions League

Foto: bildbyrån
SPEL

Ny Champions League-omgång och nya möjligheter att tjäna pengar på världens hetaste fotbollsturnering.

Betssons spelexpert Ola Andersson ger dig sina bästa tips till veckans Champions League-omgång, exklusivt för Sportbladet Spel.

Ola Andersson

Omgångens trippel:

ROMA-BAYERN MÜNCHEN / X (3,55 ggr pengarna)

Roma måste vinna annars kommer Basel eller Cluj ifatt och då är andra platsen ett öppet race. Roma kommer också gå för vinsten men har inte bättre lag än att det blir kryss, trots att Bayern redan är klara gruppsegrare.

Mitt speltips: 1-1.

SPARTAK MOSKVA-MARSEILLE / 1 (2,35 ggr pengarna)

Båda lagen på sex poäng och slåss om andraplatsen efter Chelsea i gruppen. Den som vinner här går förmodligen vidare. Spartak har Zilina i sista matchen och Marseille möter Chelsea som är redan är klara. Spartak starka på hemmakonstgräset. Kallt, brrr…

Mitt speltips: 2-1.

BRAGA-ARSENAL / 2 (1,90 ggr pengarna)

Braga är piskade att vinna men kommer inte räcka till mot Arsenal som gjort 15 mål på fyra matcher i Champions League.

Mitt speltips: 1-3.

HÖGODDSAREN:

BASEL-CLUJ / 2 (5.45 ggr pengarna)

Otroligt viktig match för lagen. Båda lagen har tre poäng, Basel ligger sist, Cluj näst sist. Men om något av lagen vinner och Roma förlorar mot Bayern München så fightas man på allvar om andraplatsen i gruppen. Bara att gratulera till det höga oddset på bortavinst, kör på det. Det är en rejäl CL satsning från den rumänska klubben och den är på allvar. De kommer kämpa som galningar för seger och att undvika fiasko.

Mitt speltips: 1-2.

Minimedia

ARTIKELN HANDLAR OM