”Mourinho vet hur man slår Barcelona”

Experternas bästa tips inför El Clásico

SPEL

Barcelona mot Real Madrid.

Leo Messi mot Cristiano Ronaldo.

Kvällens El Clásico är både en glödhet uppgörelse mellan två av fotbollsvärldens största rivaler och en kamp mellan två av världens allra bästa fotbollsspelare.

Men El Clásico är också ett av spelarnas favoritmatcher och spelbolagen fullkomligen överöser oss med intressanta objekt.

Sportbladet Spel har tagit hjälp av spelbolagens experter och bett dem peka ut sina tre bästa spelförslag inför kvällens match, för att hitta rätt i speljungeln och se till så att du vinner pengar.

Jörgen Sparredal, bet365

Mål/Inget mål

Båda lagen gör mål 1.53

Det här brukar vara målrika tillställningar och vi tror inte att kvällens match blir något undantag. Båda lagen har fantastiska offensiva kvaliteter och det skulle förvåna oss om inte båda lagen gör mål i matchen. Dagens säkra spel.

Antal mål per lag

Barcelona över 1,5 mål 1.80

Barcelona börjar hitta formen efter en tveksam säsongsinledning. Hemmaplan och fantastiska anfallsvapen gör att vi tror att Barcelona gör minst två mål i matchen. 1.80 känns klart spelvärt.

Så görs första målet

Frispark 12.00

Det vimlar av duktiga frisparksskyttar i både Barcelona och Real Madrid. Då vi tror på en hård och tuff match räknar vi med många frisparkslägen runt straffområdet. Ett spel på att första målet görs på en frispark känns därför som ett intressant skrällspel till ett högt odds.

Andreas Slätt, Unibet

Ronaldo att skjuta över 2.5 skott på mål

Christiano Ronaldo är en skjutglad herre och kan dra på en pärla från alla möjliga håll. Dessutom tar han frisparkarna för Real Madrid. Att portugisen skjuter över 2.5 skott på mål ger fina 2,30. Låt oss hoppas att trollkarlen från Madeira har laddat bössan i kväll.

Lionel Messi att göra mål

Tio matcher i rad, det är hur länge Lionel Messis målkavalkad har pågått. 1,90 får du på att han gör mål även i kväll. Skulle han ösa på med två baljor ger det 5,00 och skulle det lossna rejält med ett hattrick får 15,00 gånger degen.

Vilka vinner?

Det är sällan man spelar emot Barcelona på Camp Nou. Men Mourinho vet hur man besegrar Barca, frågan är bara om han får en seger i sitt första El Clásico. Barcelona ger 2,10 att vinna medan Real betalar fina 3,45.

Henrik Lengstedt, Nordicbet

Om jag får välja tre favoritspel så väljer jag först matchoddset. Det är två lag i storform, och Barcelona har favoritskapet i matchen, just nu 2.10 gånger pengarna.

Det brukar alltid bli tuffa möten lagen emellan. Det kommer hagla ostskivor och det är inte alls omöjligt att det blir rött kort i matchen. Att det blir rött kort ger 2.55.

Sen så är det alltid kul att tippa vem som gör första målet i matchen. Vi har ju ett par intressanta kandidater, Messi (5.00), Christiano Ronaldo (7.00), Villa (7.50) och Higuaín (8.50)

ARTIKELN HANDLAR OM