Titta, här är Victoria Silvstedts ”nya” jobb

Supermodellen blir ansiktet utåt för spelbolag i fem filmer: ”Vi är väldigt glada”

Foto: BETSAFE
Spelar in på lyxbåten Under tre dagar har supermodellen Victoria Silvstedt spelat in fem olika reklamfilmer för spelbolaget Betsafes räkning på Mallorca. ”Vi är väldigt glada över att få jobba med henne”, säger Mikael Mellqvist, PR-manager på spelbolaget.
SPEL

Här är spelbolagets galna kupp:

Victoria Silvstedt som spelambassadör.

– Vi ville ha en tjej som vi visste var väldigt intresserad av sport, men som resten av världen kanske inte direkt tänker på i de sammanhangen, säger Mikael Mellqvist, PR-manager på Betsafe.

Under tre dagar har supermodellen Victoria Silvstedt, 36, filmat på sin yacht i Palma, Mallorca.

Anledningen: Hon ska medverka i fem reklamfilmer för spelbolaget Betsafes räkning.

Valet av Silvstedt kan tyckas långsökt när det handlar om sport och spel, men skrapar man lite under ytan så dyker en annan bild upp.

Med i svenska landslaget

Som 16-åring var hon med i svenska skidlandslaget, men fick avsluta sin karriär efter en skada. Spelbolaget utvecklar sitt val av Silvstedt.

– Vi ville ha en tjej som vi visste var väldigt intresserad av sport, men som resten av världen kanske inte direkt tänker på i de sammanhangen. Victoria var en duktig skidåkerska och vi visste att hon fortfarande är väldigt sportintresserad. Dessutom är hon känd i de länder vi fokuserar på, vilket vi också såg som en fördel, säger Mikael Mellqvist, PR-manager på spelbolaget till Sportbladet Spel.

Hon ska vara med i fem reklamfilmer för er räkning. Är det allt?

– Beroende på hur väl detta tas emot kan det säkert bli en fortsättning framöver med mer material.

Sänds i mitten av april

Fanns det några andra namn på er lista?

– Victoria Silvstedt var vårt förstahandsval och vi är väldigt glada över att hon också ville jobba med oss. Hon är både rolig och snygg, och dessutom oerhört trevlig och professionell att jobba med.

Victoria Silvstedt själv har en enkel förklaring till varför hon utför uppdraget som ansiktet utåt för spelbolaget.

– Baby, I just love to win, säger hon med ett skratt.

Filmerna med Victoria Silvstedt i huvudrollen kommer att börja sändas i mitten av april i Sverige, Norge, Danmark och Finland.