Hånet mot Skellefteå

Spelbolag betalar redan nu ut vinstpengar på Färjestad som svenska mästare

Foto: Bildbyrån
Sorry Saik Ett spelbolag är så säkra på att Färjestad tar SM-guld efter 3–1 i matcher att de redan nu betalar ut vinstpengar till de som spelat på laget från Karlstad som mästare.
SPEL

3–1 i matcher till Färjestad.

Då kan Sportbladet Spel avslöja att ett spelbolag redan nu betalar ut vinstpengar till de som spelat på laget från Karlstad – som svenska mästare.

– Risken att Färjestad ska tappa det här är nästintill obefintlig, säger Thomas Bertilsson på Betsson till Sportbladet Spel.

Ännu en gång avgjordes en finalmatch i Skellefteå Kraft Arena efter förlängning.

I final nummer två vann Skellefteå – i går var det Färjestad som drog det längsta strået efter Mikael Johanssons snabba övertidsmål.

Nu har Färjestad matchboll i finalserien.

Kan ta guldet på hemmais

Inför torsdagens femte finalmatch i Löfbergs Lila Arena leder laget från Karlstad med 3–1 i matcher och kan således spela hem SM-bucklan i hemmaborgen.

Då kan Sportbladet Spel avslöja att spelbolaget Betsson redan nu betalar tillbaka vinstpengar till de som spelat på Färjestad som svenska mästare – trots att det långtifrån är avgjort.

200 spelare får vinstpengar

– Vi anser att risken att Färjestad ska tappa det här är näst intill obefintlig. Det finns ingen anledning att hålla inne med utbetalningen när det ändå kommer betalas ut i slutändan, säger Thomas Bertilsson, pr-ansvarig på spelbolaget till Sportbladet Spel.

Enligt spelbolaget är det närmare 200 spelare som vinner på spelet.