Sjuka spelet – som inte borde gått in

Spelade exakt samma kupong två gånger – med samma 12 matcher – vann 360 000 kr

1 av 3 | Foto: AP
Galet skicklig spelare Boston Bruins-tränaren Claud Julien ser förvånad ut. Det kanske han ska vara. En spelare från Polen hade med matchen Boston–Tampa Bay på sina spelkuponger som bidrog till storvinsten.
SPEL

Här är ett av de mer galna spelen.

Mannen valde ut 12 matcher och lämnade in samma kupong två gånger till oddset 87,08 på respektive kupong.

Vinsten blev 362 000 kronor.

– Vi har haft en rad fina multikuponger som spelare har satt hittills i år, men detta är definitivt en av de bästa, säger Mikael Mellqvist på spelbolaget Betsafe.

Att spela få matcher på en och samma spelkupong kan vara bra för att vinna ”enkla” pengar.

Men det var ingenting för en Betsafe-spelare från Polen.

I tisdags drog han ihop en spelkupong med 12 matcher och odds ifrån 1,12 till 2,29 på de olika objekten.

Fem olika sporter

Med på kupongen var fyra basebollmatcher, tre basketmatcher, tre fotbollsmatcher, en volleybollmatch och en hockeymatch.

Han fick det galna oddset 87,08 på kupongen, där han hade spelat allt ifrån antalet mål i över/under-spelet till det klassiska 1-X-2-spelet. Men han nöjde sig inte där.

Någon minut senare lämnade han in exakt samma kupong – igen.

”Firade rejält”

Han vann 179 436 kronor på den ena kupongen och 183 170 kronor på den andra. Totalt blev det 362 606 kronor för spelaren.

– Vi har haft en rad fina multikuponger som spelare har satt hittills i år, men detta är definitivt en av de bästa. Man behöver en del flyt när man spelar 12 matcher och det hade spelaren. Vi räknar med att han firade rejällt, säger Mikael Mellqvist, PR-ansvarig på spelbolaget Betsafe.

ARTIKELN HANDLAR OM