”Inte givet vilket som är Manchesters bästa lag”

De vinner Premie League 2011/2012 enligt oddsen

Foto: AP
Favorit att vinna igen Manchester United är redan klara Premier League-vinnare. Redan nu är de favoriter till samma titel kommande säsong enligt ett spelbolags odds. Spelarnas favoriter är dock Manchester City.
SPEL

Redan nu är Manchester United mästare i Premier League. Och de är redan favoriter att vinna igen – nästa säsong.

Men här kommer en varning från spelbolaget bet365.

– Det är inte längre givet vilket som är Manchesters bästa lag, säger Jörgen Sparredal.

Förra helgen säkrade Manchester United en ny Premier League-titel.

Redan nu är de spelbolaget bet365:s favoriter att vinna igen – nästa säsong. Men det lär bli betydligt tuffare och tätare i toppen då, i alla fall av oddsen att döma.

Tre lag kan vinna

– Manchester United är vår favorit till ligatiteln. De kommer dock möta mycket tufft motstånd i form av Chelsea och Manchester City. Någon ur den här trion vinner Premier League 2011/2012, säger Jörgen Sparredal, marknadschef på bet365.

Just Uniteds stadsrivaler Manchester City är den stora outsidern. Spelarna har i alla fall redan nu spelat tungt på laget att vinna nästa säsongs Premier League.

”Enormt intresse för City”

– Spelarna har visat ett enormt intresse för Manchester City. Sedan det blev klart att City kvalat in till Champions League har vi tvingats halvera oddset på att City vinner ligan nästa säsong, säger Jörgen Sparredal och fortsätter:

– Vi tror att City kommer öppna plånboken rejält inför nästa säsong och de blir en farlig utmanare till ligatiteln. Det är inte längre givet vilket som är Manchesters bästa lag.

FAKTA

ODDSEN: De vinner Premier League:

Vilket lag vinner Premier League 2011/12?

Manchester United: 2.75

Chelsea: 3.50

Manchester City: 4.50

Arsenal: 7.00

Liverpool: 12.00

Tottenham: 51.00

Everton: 251.00

Aston Villa: 301.00

Odds från bet365.

ARTIKELN HANDLAR OM